Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
krifi-kamera
Ελλάδα

Χαλκιδική: Παραδέχτηκε ο ιδιοκτήτης του καταλύματος ότι είχε βάλει κρυφή κάμερα σε δωμάτια

Σε ένα μόνο δωμάτιο είχαν καταγραφεί τουλάχιστον δέκα ζευγάρια ακόμη

Νεαρό ζευγάρι  ηλίκιας 26 και 25 ετών, κατήγγειλε ότι εντόπισε κρυφή κάμερα σε τουριστικό κατάλυμα με ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Χαλκιδικής, όπου διανυκτέρευσε στα τέλη του περασμένου μήνα.

Το περιστατικό έγινε σε τουριστικό κατάλυμα σε χωριό της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, όπου το ζευγάρι εντόπισε την κάμερα. 

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη, όπου ζουν, οι καταγγέλλοντες απευθύνθηκαν στην Αστυνομία, υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταλύματος,ενώ προσκόμισαν και τη συγκεκριμένη συσκευή.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου, επρόκειτο για συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνας και ήχου, η οποία ήταν τοποθετημένη σε πρίζα του δωματίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr ο ιδιοκτήτης του καταλύματος βρέθηκε αρχικά σε περιοχή της Χαλκιδικής από Αστυνομικούς, στη συνέχεια έδωσε κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος.

Τουλάχιστον δέκα ακόμα καταγραφές στο δωμάτιο

Μετά από Αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχαν καταγραφεί τουλάχιστον δέκα ζευγάρια ακόμη, ενώ κάμερες υπήρχαν σε όλα δωμάτια του καταλύματος.

Το ζευγάρι αντιλήφθηκε την κρυμμένη κάμερα σε μέρος απόκρημνο από την κοινή θέα (πρίζα) στις 29 Σεπτεμβρίου και την επόμενη ημέρα κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη στην Αστυνομία, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes.gr ο άντρας σημείωσε στην κατάθεσή του πως κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των ενοικιαστών για προσωπική του χρήση.

Η έρευνα θα συνεχιστεί από το ΑΤ Κασσάνδρας.