Ένας 33χρονος ιδιοκτήτης τουριστικού καταλύματος στη Χαλκιδική κατηγορείται ότι τοποθέτησε κρυφές κάμερες σε δωμάτιο, όπου φιλοξενούνταν νεαρό ζευγάρι, με σκοπό να καταγράψει παράνομα προσωπικές του στιγμές.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το ζευγάρι εντόπισε μέσα στο δωμάτιο συσκευή που έμοιαζε με φορτιστή κινητού τηλεφώνου, αλλά ήταν κάμερα. Ο νεαρός άνδρας παρατήρησε ότι η συσκευή ήταν τοποθετημένη σε πρίζα απέναντι από το διπλό κρεβάτι.

Μήνυση

Το ζευγάρι πήγε στην αστυνομία και από κοινού κατέθεσαν μήνυση κατά του 33χρονου ιδιοκτήτη του τουριστικού καταλύματος με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Ο ίδιος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και φέρεται να ισχυρίστηκε πως η κάμερα υπήρχε για λόγους ασφαλείας.

Για τον 33χρονο σχηματίστηκε δικογραφία και κατηγορείται για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων. Πάντως, δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών, μετά τις έρευνες της αστυνομίας, να προκύψουν και νέα στοιχεία για την υπόθεση, με περεταίρω αποκαλύψεις για καταγραφή ιδιαίτερων στιγμών ανυποψίαστων ζευγαριών στο εν λόγω κατάλυμα.

Δέκα δωμάτια

Πάντως, όπως προκύπτει μέχρι στιγμής, υπήρχαν κάμερες και στα δέκα δωμάτια του ξενοδοχείου, ενώ ο ιδιοκτήτης φέρεται να «ξήλωσε» τις ταμπέλες και να εξαφανίστηκε.