Αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του ο 39χρονος άνδρας από τη Θεσσαλονίκη που φέρεται να ποδοπάτησε μέχρι θανάτου το νεογέννητο γατάκι.

Το φρικτό περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, 20 Αυγούστου, και η αστυνομία χθες ανακοίνωσε ότι ο άνδρας που φαίνεται να το κακοποιεί, ταυτοποιήθηκε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για θανάτωση ζώου συντροφιάς και αναμένεται να υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα ενώ, πέρα από τις ποινικές κυρώσεις, οι αστυνομικοί τού επέβαλαν το διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, με την κατηγορία της θανάτωσης ζώου.

Μιλώντας στο «Live News», λίγες ώρες μετά την ταυτοποίησή του από την αστυνομία, δηλώνει ότι «σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πριν ολοκληρωθούν τα βήματα της διαδικασίας δεν είναι δυνατό να τοποθετηθώ. Όλα πρέπει να γίνουν με τον αρμόδιο τρόπο και να αποσαφηνιστούν. Μόνο αν τα πράγματα είναι σαφή, θα τοποθετηθώ. Θα επιθυμούσα όλοι να δείξουν την ανάλογη εγκράτεια μέχρι να γίνουν οι διευκρινίσεις για το ζήτημα».

«Δεν εμπλέκομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μπορεί να λεχθεί και τι όχι. Θα μιλήσω με τους κατάλληλους ανθρώπους και εκείνοι θα μεταφέρουν αυτά που πρέπει να μεταφερθούν. Είμαι ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος και έχω οικογένεια. Δεν θέλω να γίνει κάτι άστοχο έως ότου αποσαφηνιστεί το θέμα. Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έγκριτος και επαγγελματικά και κοινωνικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σε αυτό το περιστατικό» προσθέτει.