Ένα πρόσωπο υπεράνω υποψίας, οικογενειάρχης με σπουδές σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού, που έφτασε στο σημείο να διδάσκει σε φοιτητές του ΑΠΘ, φέρεται να είναι ο δράστης της απίστευτης κτηνωδίας με το νεογέννητο γατάκι στη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το LIVE NEWS, ο 40χρονος που κατηγορείται ότι ποδοπάτησε το γατάκι στη Θεσσαλονίκη, αφού πρώτα κοίταξε αριστερά και δεξιά αν τον βλέπει κανείς, είναι διδάκτωρ στο ΑΠΘ, με σπουδές και συνεργασίες τα τελευταία χρόνια με γνωστά πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Αρνείται τα πάντα

Στη μοναδική δήλωση που έχει κάνει μέχρι στιγμής στο LIVE NEWS, επικαλείται το μορφωτικό του επίπεδο και εικάζει πως είναι πολύ πιθανό να μπλέχτηκε στην όλη υπόθεση επειδή ο σωματότυπός του μοιάζει με εκείνον του δράστη.

Ο ίδιος αρνείται στο LIVE NEWS κάθε ανάμειξη στην υπόθεση, αλλά οι αστυνομικοί που ανέλυσαν καρέ – καρέ το βίντεο ντοκουμέντο, εμφανίζονται πεπεισμένοι πως έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τον δράστη.

«Σε καμιά περίπτωση δεν εμπλέκομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μπορεί να λεχθεί και τι όχι. Θα μιλήσω με τους κατάλληλους ανθρώπους και εκείνοι θα μεταφέρουν αυτά που πρέπει να μεταφερθούν. Είμαι ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος και έχω οικογένεια. Δεν θέλω να γίνει κάτι άστοχο έως ότου αποσαφηνιστεί το θέμα. Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έγκριτος και επαγγελματικά και κοινωνικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σε αυτό το περιστατικό».