Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό από ένα 53χρονο, ο οποίος επίσης την εξέδιδε έναντι αμοιβής.

Ο 53χρονος που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη, να την απειλούσε, να τη χτυπούσε και και να την εξωθούσε στην πορνεία αλιεύοντας πελάτες μέσω διαδικτύου.

Το αντίτιμο για κάθε ραντεβού από 50 έως 70 ευρώ. Όλα αυτά συνέβαιναν, από τον Απρίλιο μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 53χρονος μέσω ψεύτικου προφίλ που είχε φτιάξει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούσε να προσελκύσει πελάτες για την ανήλικη. Στο πλαίσιο αυτό εντοπίστηκε ένας 42χρονος που έναντι αμοιβής είχε κακοποιήσει και εκείνος σεξουαλικά το κορίτσι. Το Σάββατο (8/10) πήγαν στον εισαγγελέα και τη Δευτέρα (10/10) το μεσημέρι αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν (βιασμό, μαστροπεία και πορνογραφία).

Το παιδί υποστήριξε ότι τα χρήματα από τα ραντεβού τα έπαιρνε όλα ο 53χρονος.

ajjajaja
ajjajja

Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης που ζούσε το παιδί

Όλα ξεκίνησαν όταν άτομο από το περιβάλλον της διαπίστωσε στο κινητό της κάποια ύποπτα μηνύματα. Στη συνέχεια ενημέρωσε την μητέρα της και έκαναν καταγγελία στην αστυνομία.

Η 12χρονη δούλευε περιστασιακά στο κατάστημα για χαρτζηλίκι καθώς η μητέρα της έχει άλλα 8 παιδιά και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Στη γειτονιά του 53χρονου οι κάτοικοι της περιοχής που έχουν πέσει από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης. Μιλούν για έναν επαγγελματία, οικογενειάρχη που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Τι ερευνούν οι αρχές για την σοκαριστική υπόθεση στον Κολωνό

Όπως έγινε γνωστό από τις έρευνες των αστυνομικών, ο 53χρονος βίαζε τη 12χρονη, τραβούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του σε βίντεο, τα οποία στη συνέχεια ανέβαζε στο ίντερνετ και έψαχνε πελάτες.

Εκτός από τον 53χρονο, έχει συλληφθεί και ένας 42χρονος ο οποίος φέρεται να ήταν πελάτης, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώνονται στο να βρεθούν και άλλα πρόσωπα, που πιστεύεται ότι είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι.