Συνελήφθη άνδρας που εμπλέκεται στη δραματική υπόθεση κακοποίησης στον Κολωνό που συγκλόνισε τη χώρα. Πρόκειται για τη 12χρονη που αναγκαζόταν να εκδίδεται και που πλέον ζει στο σπίτι της θείας της στη Λευκάδα. 

Κολωνός: Απειλές προς τη 12χρονη - "Ό,τι λες τα ακούμε, αν καταθέσεις θα σε σκοτώσω"

Η 12χρονη κατήγγειλε πως ένας άγνωστος σ' εκείνη άνδρας κάθισε δίπλα της, μέσα στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ που την πήγαινε στο σχολείο και άρχισε να την απειλεί. «Κάθισε δίπλα μου και άρχισε να μου μιλάει. Μου είπε: "Αν πεις αυτό που θα σου πω, θα κάνω κακό στην αδερφούλα σου ή στην μπατσίνα σου". Επίσης μου είπε για τη θεία μου, "να μην είναι τόσο θαρραλέα γιατί θα το βρει μπροστά της"», περιέγραψε η 12χρονη στους αστυνομικούς.

Οι απειλές συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος της διαδρομής, όπως ανέφερε η 12χρονη. «Πριν σταματήσει το λεωφορείο γύρισε και μου είπε: "Ό,τι λες τα ακούμε κι αν καταθέσεις για την Μ… και τον Η… θα σε σκοτώσω"».

Οι έρευνες των αστυνομικών οδηγούν γρήγορα στα ίχνη του άνδρα που υπέδειξε. Πρόκειται για έναν 37χρονο με καταγωγή από την Αλβανία που αρνείται τα πάντα.

Αρνείται τις κατηγορίες ο 37χρονος

«Δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες. Παίρνω το συγκεκριμένο λεωφορείο καθημερινά για να πάω στη δουλειά μου. Όλα όσα είπε για μένα το κορίτσι είναι ψέματα».

Η μικρή όμως επιμένει. Σε κατάσταση σοκ περιέγραψε τόσο στη θεία όσο και στον διευθυντή του σχολείου της τα όσα έζησε και ζήτησε βοήθεια.

Η θεία της 12χρονης δήλωσε: «Το παιδί με πήρε τηλέφωνο από το σχολείο και έκλαιγε. Μου είπε για τις απειλές, αλλά δεν μου ανέφερε λεπτομέρειες».

Όλα αυτά την ώρα που η μητέρα της 12χρονης παραμένει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Επιμένει από την πρώτη στιγμή πως δεν γνώριζε το παραμικρό για το μαρτύριο της κόρης της και αρνείται πως ήξερε και σιωπούσε για να κερδίζει χρήματα.

Για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό έχουν ήδη παραπεμφθεί σε δίκη 26 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της.

Τα δύσκολα για την ανήλικη συνεχίζονται. Με τις καταγγελίες της για απειλές κατά της ζωής της να βρίσκονται στο μικροσκόπιο της αστυνομικής έρευνας που συνεχίζεται.