Αντιμέτωπος με ένα ακόμα κακούργημα βρίσκεται ο 53χρονος, ο οποίος πρόκειται να απολογηθεί αύριο για την υπόθεση βιασμού σε βάρος 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

 Πιο συγκεκριμένα, ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση ζήτησε και ο εισαγγελέας άσκησε συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή στην πλημμεληματική της μορφή.

Μέχρι στιγμής, στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τουλάχιστον 16 ενήλικες, οι οποίοι βίαζαν τη 12χρονη και έχουν ταυτοποιηθεί.

Εξετάζεται από τις αρχές το ενδεχόμενο να γνώριζε τη φρίκη που ζούσε η 12χρονη και πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον του παιδιού. Μέσα στην ημέρα αναμένεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε το μικρό κορίτσι.

Πέρα από τις δύο συλλήψεις, η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει την εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση, καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό, περισσότεροι από 200 υποψήφιοι βιαστές φέρεται να είχαν ενδιαφερθεί για τη 12χρονη που εξέδιδε ο 53χρονος στα Σεπόλια, ενώ 10 εξ αυτών φαίνεται πως το είχαν κάνει και πράξη.