Ξετυλίγεται το, βουτηγμένο στο βούρκο, κουβάρι των αποκαλύψεων της υπόθεσης στα Σεπόλια, με τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιούμε βασικό κατηγορούμενο τον 53χρονο καταστηματάρχη. Ωστόσο, αντιμέτωποι με αδικήματα για σεξουαλική βία σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού, θα είναι όσοι εντοπιστούν από τις αρχές ότι εμπλέκονται στην υπόθεση.

 Η δίωξη που έχει ασκηθεί για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας, δεν αφορά μόνο τον 53χρονο καταστηματάρχη από τα Σεπόλια (του οποίου τα στοιχεία αναμένονται στη δημοσιότητα από ώρα σε ώρα) και τον 42χρονο που συνελήφθη μαζί του ως βιαστής του παιδιού, αλλά και κάθε άλλο που θα εντοπιστεί από τις αρχές ότι εμπλέκεται στην σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση του παιδιού.

 Η έρευνα των αρχών προς αυτήν την κατεύθυνση διενεργείται με γρήγορους ρυθμούς, ώστε να εντοπιστούν τα πρόσωπα που πλήρωσαν τον 53χρονο για να βιάσουν το κοριτσάκι και να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για να λογοδοτήσουν.

 Πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 213 άτομα από αντίστοιχα προφίλ στο σκοτεινό chat room που είχε φτιάξει προφίλ για την 12χρονη ο 53χρονος τον προσέγγισαν.

 Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, τα οποία έχουν παραλάβει όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του 53χρονου και επιχειρούν πέρα από τα αποθηκευμένα αρχεία να ακολουθήσουν και όλα τα διαδικτυακά του ίχνη, τα οποία και να έχουν διαγραφεί δεν έχουν σβηστεί, έχουν καταρτίσει μια λίστα με τα προφίλ των ατόμων που είχαν έρθει σε επικοινωνία με τον συλληφθέντα βιαστή με σκοπό έναντι αμοιβής να βιάσουν το παιδί. Η λίστα αυτή θα παραδοθεί στη Διεύθυνση Ανηλίκων με σκοπό να γίνει η ταυτοποίηση των προφίλ με συγκεκριμένα πρόσωπα. Οταν γίνει η ταυτοποίηση θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες για τη σύλληψη των ατόμων αυτών.

 Από όλες τις πλευρές διαμηνύεται ότι η υπόθεση θα εξιχνιαστεί ως και το τελευταίο εμπλεκόμενο πρόσωπο σε αυτή τη φρίκη που βίωσε η 12χρονη και θα γίνει κάθε τι δυνατό για την ταυτοποίησή τους ώστε να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν.

 Βιαστής Κολωνού: «Έκανε προκρατήσεις. Έχουμε 213 ονόματα»

Μάλιστα ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στον ΑΝΤ-1 έδωσε λεπτομέρειες που φρικάρουν σχετικά με τη δράση του 53χρονου κάνοντας λόγο για 213 ονόματα. «Το πολύ αηδιαστικό δεν είναι ότι συνουσιάζονταν με ένα παιδάκι 11-12 χρονών. Δεν είναι ότι βίαζε με το πιστόλι στον κρόταφο ένα παιδάκι 11-12 ετών. Δεν είναι ότι «νοίκιαζε» ένα παιδάκι 11-12 χρονών. Είναι ότι έκανε προκρατήσεις! Κρατούσε σειρά προτεραιότητας! 213 ονόματα έχουμε βρει και θα τους κάνουμε φύλλο και φτερό. Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο. Έχει έρθει πληροφορία ότι υπήρξαν σκληροί παιδόφιλοι, ανθρώπινα τέρατα, παιδόφιλοι μόλις είδαν το 12χρονο λάκισαν. Ακόμα κι αυτοί», είπε χαρακτηριστικά.