Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν στο πανελλήνιο οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη, που ζούσε η 12χρονη στον Κολωνό.

Την ώρα που ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό, αλλά και ο 42χρονος συγκατηγορουμενός του, ετοιμάζονται να οδηγηθούν στον ανακριτή, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για τη φρικιαστική υπόθεση.

Μάλιστα, ο 53χρονος κατηγορούμενος, τα στοιχεία, του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη, όπως και του 42χρονου, που φέρεται να έχει βιάσει πολλές φορές το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό, δεν αποκλείεται να αποκαλύψει ονόματα ανθρώπων με τους οποίους ήταν σε επαφή για τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού.

Ένα από τα πρόσωπα που θα κατονομάσει, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», είναι πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον του παιδιού, για το οποίο ο 53χρονος θα ισχυριστεί ότι «έστησε όλη την πλεκτάνη εναντίον του».

Μέχρι στιγμής, έχουν αναγνωριστεί τουλάχιστον πέντε άτομα, ενώ οι έρευνες, εκτός από το περιβάλλον του 53χρονου στρέφονται και σε εκείνο του θύματος. «Όταν στενέψει η μέγγενη και να αρχίζει να πολτοποιεί τον 53χρονο, είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσει να μιλάει. Μέρη, ονόματα, επαφές, ανθρώπους… Εκεί θα καεί το πελεκούδι», σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας.

Όλα αυτά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως το 12χρονο κοριτσάκι να έχει βιαστεί από 100 άτομα.

«Μπορεί να μας σοκάρει ότι 100 άτομα μπορεί να βρέθηκαν σεξουαλικά με το παιδί, όμως είτε βρέθηκαν είτε όχι, η σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου έχει να κάνει και χωρίς να έχει γίνει η πράξη. Σε αυτή την κατηγορία μπαίνει ότι το παιδί μπορεί να έχει υποβληθεί να κάνει πράξεις στο ίδιο του το σώμα και να αποστέλλει υλικό. Αυτό από μόνο του είναι πολύ βαρύ και τραυματικό για τη ψυχολογία του», σημείωσε η Κέλλυ Ιωάννου, διευθύντρια του CSI Institute.