Κάθε στιγμή και μια νέα πληροφορίας σχετικά με την υπόθεση βιασμού και έκδοσης της 12χρονης στον Κολωνό εντοπίζουν οι αστυνομικές αρχές. Καθημερινά προστίθεται υλικό στη δικογραφία, κυρίως από τις επαφές που γίνονταν μέσω τηλεφώνου και Διαδικτύου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι θέμα ωρών η έκδοση και νέων ενταλμάτων σύλληψης για ορισμένους εκ των βιαστών του παιδιού αλλά και για άλλους που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις έρευνες των αστυνομικών οι κλήσεις στα κινητά τηλέφωνα του Ηλία Μίχου είναι πολλές σε αριθμό και αυτό που προσπαθούν να διαλευκάνουν είναι ποιες από αυτές οδηγούσαν σε ραντεβού με την 12χρονη και ποιες όχι.

Οι έρευνες δείχνουν ότι το κορίτσι είχε στο κινητό τηλέφωνό του την εφαρμογή Viber και μέσω αυτής έμπαινε στην εφαρμογή Blindchat που χρησιμοποιούσε ο 53χρονος.

Πολλές από τις κλήσεις γίνονταν από τα λεγόμενα «πακιστανικά κινητά» που δεν εντοπίζονται, γεγονός που δείχνει ότι ο Μίχος ερχόταν σε επαφή με ανθρώπους μυημένους στην παιδεραστία που ήξεραν πώς να καλύψουν τα ίχνη τους.

Οικογενειάρχες υπεράνω υποψίας οι βιαστές

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η έρευνα για να εντοπιστούν πόσοι ήταν οι άντρες που βίασαν την 12χρονη και πόσα ραντεβού είχαν κλειστεί.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες, προκύπτουν τουλάχιστον 12 βιαστές οι οποίοι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι όλοι οικογενειάρχες, με προφίλ υπεράνω υποψίας.

«Μόλις γίνουν γνωστά τα ονόματά τους, ο περίγυρός τους θα υποστεί σοκ» σημείωνε πηγή στο protothema.gr. Από αυτούς, έλεγαν οι ίδιες πηγές, οι πέντε έχουν ταυτοποιηθεί και για τους υπόλοιπους η διαδικασία βαίνει προς ολοκλήρωση. Σε αυτό θα βοηθήσει η διαδικασία αναγνώρισης από την 12χρονη.

Στην αναζήτηση του «Μιχάλη»

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν τον ρόλο ενός άνδρα με το όνομα «Μιχάλης» στον οποίο έχει αναφερθεί η 12χρονη στις καταθέσεις της. Όπως έχει καταθέσει το παιδί, αυτό ήταν το ένα από τα δύο πρόσωπα - το άλλο ήταν ο Ηλίας Μίχος - που έκλειναν τα ραντεβού και την συνόδευαν στις επαφές με τους βιαστές της.

Η 12χρονη για την ώρα δεν έχει πει τίποτε εναντίον της μητέρας της μετά τη σύλληψή της, αντίθετα την προστατεύει, ωστόσο η αστυνομία έχει στοιχεία που δείχνουν τον ρόλο της.