Η απολογία της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία βιάστηκε από τον 53χρονο Ηλία Μίχο και τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη, που βρίσκονται στον έβδομο όροφο της ΓΑΔΑ έως ότι ο πρώτος οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών και ο δεύτερος στις φυλακές Τρίπολης, αναμένεται με αγωνία τη Δευτέρα, αλλά ήδη τα στοιχεία που παρουσίασε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του MEGA είναι αδιάσειστα.

Φαίνεται ότι για τις ροές χρημάτων από τη 12χρονη και άγνωστους λογαριασμούς προς εκείνον της μητέρας, η 37χρονη έχει πει πως η κόρη της είχε πάρει το iBAN της, με αποτέλεσμα την κατάθεση των ποσών. Όμως, όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων, το κοινωνικό προφίλ του 53χρονου ήταν συνδεδεμένο με το wifi της κατοικίας της μητέρας.

Αυτό συνδέει τη μητέρα με τον Ηλία Μίχο, αφού το προφίλ είναι δημιουργημένο από το δεύτερο, οπότε είχε επαφή με το σπίτι. Για αυτό το σημείο, η 12χρονη είπε πως έμπαινε και η ίδια στο συγκεκριμένο προφίλ προκειμένου να αποδεικνύει στους «πελάτες» πως είναι πράγματι γυναίκα πίσω από αυτό. Φαίνεται ότι η σύνδεση, όμως, δεν αφορά μόνο στα τρία πρόσωπα.


Η 37χρονη βρίσκεται στον τρίτο όροφο της ΓΑΔΑ και μέχρι το βράδυ της Παρασκευής φαίνεται ότι δεν είχε ζητήσει οτιδήποτε. Η δικηγόρος της δήλωσε πως «κλαίει κα οδύρεται, δεν τρώει, δεν πίνει και δεν κοιμάται». Εκτός της εκπροσώπου της, ο 19χρονος γιος της την επισκέφθηκε, αλλά οι δημοσιογράφοι δεν μπορούσαν να του αποσπάσουν δήλωση, ενώ οι αυτόπτες μιλούσαν για ένα νέο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Ο 53χρονος, στην απολογία του, είχε μιλήσει για τη μητέρα, με την οποία δεν παραδέχθηκε ότι είχε άμεση σχέση. Τόνισε ότι «πιστεύω πως ήξερε τι συνέβαινε» και προσέθεσε ότι «η 12χρονη μου είπε να της δώσω 50 ευρώ, για να τα δώσει στη μητέρα της, για να μας αφήσει να βγούμε, αλλά αυτό δεν έγινε».