«Μου έδωσε 50 ευρώ». Η 37χρονη μητέρα δέχθηκε αυτό το μήνυμα από τη 12χρονη κόρη της, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Live News» στο MEGA και, όπως ειπώθηκε, είναι το μείζον στοιχείο με το οποίοκρίθηκε προφυλακιστέα, με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας μεταξύ άλλων, ύστερα από την απολογία της σε ανακρίτρια και εισαγγελέα, αλλά και την κατάθεση απολογητικού υπομνήματος πριν αυτής.

Στην απολογία της, η 37χρονη, που φέρεται να συνδέεται με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης κόρης της από τον επιχειρηματία Ηλία Μίχο και την έκδοσή της, σχολίασε, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, πως ότι το μήνυμα αυτό αφορούσε τη μεγαλύτερη αδελφή της 12χρονης η οποία έδωσε χρήματα στην ανήλικη προκειμένου να ταξιδέψει στη Λευκάδα.

Υποστήριξε πως είναι αθώα, ενώ, σύμφωνα με τη δικηγόρο της και το δικηγόρο της 12χρονης, δεν υπάρχουν εμβάσματα από τον Ηλία Μίχο.

Η 37χρονη κατηγορούμενη κατέθεσε πριν από την απολογία της απολογητικό υπόμνημα στο οποίο ανέπτυξε τους ισχυρισμούς τους, επισημαίνοντας πως εκείνη ήταν που κατήγγειλε τον 53χρονο στις αρμόδιες αρχές ενώ απάντησε και στις επίμονες ερωτήσεις της ανακρίτριας σχετικά με τα εμβάσματα που βρέθηκαν σε λογαριασμούς της.

Συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη κλήθηκε να απαντήσει για τα τέσσερα εμβάσματα , συνολικού ύψους 110 ευρώ που εντοπίστηκαν σε λογαριασμό της από δύο διαφορετικά πρόσωπα τα οποία, σύμφωνα με τις αρχές, δεν βρίσκονται μεταξύ των συλληφθέντων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα πρόσωπο δεν έχει ταυτοποιηθεί ενώ για το δεύτερο φαίνεται πως είναι γνωστά τα στοιχεία του στην Αστυνομία. Η κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίζεται πως δεν αντιλήφθηκε την καταβολή των επίμαχων μικροποσών στον λογαριασμό της καθώς από τον Απρίλιο και μετά δεν τον χρησιμοποιούσε γιατί οι καταβολές επιδομάτων πρόνοιας γίνονταν σε νέο λογαριασμό κατόπιν υπόδειξης του λογιστή.

Συγκεκριμένα, τα εμβάσματα αφορούν πόσα των 25, 25, 20 και 40 ευρώ και η κατηγορούμενη φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι τον συγκεκριμένο λογαριασμό σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί από τον περασμένο Απρίλιο και άνοιξε άλλον, μετά από υπόδειξη του λογιστή της οικογένειας , ώστε να εμβάζονται προνοιακά επιδόματα.

Η κατηγορούμενη κλαίγοντας και πολλές φορές μην μπορώντας να μιλήσει, δέχτηκε σειρά ερωτήσεων για την επικοινωνία που είχε τόσο με τον προφυλακισμένο επιχειρηματία όσο και με τη σύζυγό του. Η ίδια φέρεται να ισχυρίζεται πως εξακολουθούσε να ανταλλάσσει μαζί τους μηνύματα μετά από υπόδειξη των αστυνομικών για να μην καταλάβει ότι βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών μετά την καταγγελία της.