Μία ανατριχιαστική συνομιλία του 53χρονου Ηλία Μίχου με το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό είδε το φως της δημοσιότητας. Τον πατέρα κατηγορούν συγγενείς της ανήλικης.

Πρόκειται για συνομιλία του 53χρονου προφυλακισμένου και της 12χρονης στον Κολωνό, όπου γίνεται αναφορά στη μητέρα του κοριτσιού:

-53χρονος: Ήρθε η μάνα σου από εδώ να καθαρίσει, αλλά είχα κανονί
σει με τη Μαρία. Πήρε το μεροκάματο. Περάσαμε καλά.

-12χρονη: Δεν πιστεύω να έχεις κάνει και στη μάνα μου αυτά που έκανες και σε μένα

-53χρονος: Λες μ@λ@κ…

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τον πατέρα κατηγορούν συγγενείς της

Αποκλειστικές μαρτυρίες των συγγενών της 12χρονης φανερώνουν τον «Γολγοθά» που ζούσε στα χέρια των δραστών. Μέσα από τα λόγια τους, στο Live News ξετυλίγεται το δράμα της οικογένειας με 8 παιδιά και το μαρτύριο της 12χρονης που έχει συνταράξει ολόκληρη τη χώρα.

Δύο από τους πιο στενούς συγγενείς της αποφασίζουν να μιλήσουν και να βγάλουν από μέσα τους όλα όσα κρατούσαν από τη στιγμή που το θέμα βρέθηκε στην κορυφή της επικαιρότητας.

Και οι δύο στηρίζουν την κατηγορούμενη μητέρα της μικρής και με τα λόγια τους, ρίχνουν την ευθύνη στον πατέρα της. Αναλύουν την κατάσταση που επικρατούσε στην οικογένεια, αναφέρονται στον 53χρονο κατηγορούμενο και στέκονται στις προσπάθειες που έκαναν οι ίδιοι για να βγάλουν τα παιδιά από το σκοτεινό τούνελ που ζούσαν.

O θείος της 12χρονης χαρακτηρίζει «Αγία» την κατηγορούμενη μητέρα, που όπως λέει στο Live News έκανε τα πάντα μέσα στη φτώχεια που ζούσε, για να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Ένας άλλος στενός συγγενής της 12χρονης αποκάλυψε στην εκπομπή του MEGA πως το παιδί του είχε ζητήσει να την υιοθετήσει πριν από λίγα χρόνια, σε μία προσπάθεια να βρει διέξοδο από τις δυσκολίες του σπιτιού της.

Οι δύο συγγενείς της 12χρονης κατηγορούν στο Live News τον πατέρα των παιδιών για ενδοοικογενειακή βία και προκλητική αδιαφορία.

Για τα χρήματα που βρέθηκαν σε λογαριασμό της μητέρας από τον 53χρονο κατηγορούμενο και καθ’ ομολογία βιαστή της 12χρονης, οι στενοί συγγενείς των παιδιών είναι πεπεισμένοι πως ξέρουν την αλήθεια.

Οι δύο συγγενείς θυμούνται τις τελευταίες συναντήσεις με τη 12χρονη και σκέφτονται τι θα μπορούσαν να είχαν κάνει, για να μη φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο.

Αυτό που περιμένουν όπως λένε είναι να «λάμψει» η αλήθεια. Να βρεθούν όλοι οι παιδοβιαστές και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Με τους ίδιους να εμφανίζονται αποφασισμένοι να βοηθήσουν στο εξής όπως και όσο μπορούν ώστε το ανήλικο θύμα αυτής της φρικτής υπόθεσης, να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο