Έντονες σκηνές εκτυλίχθηκαν έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου βρέθηκαν μέλη της οικογένειας της 37χρονης μητέρας του 12χρόνου θύματος σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης, προκειμένου να της συμπαρασταθούν.

Υπενθυμίζεται ότι ανακρίτρια και εισαγγελέας οδήγησαν στη φυλακή και την 37χρονη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού.

Σημειώνεται ότι η 12χρονη στην κατάθεσή της δεν αναφέρει πουθενά την εμπλοκή της μητέρας της στην υπόθεση, ούτε ότι γνώριζε κάτι για τις αρρωστημένες ενέργειες του 53χρονου παιδοβιαστή Ηλία Μίχου.

Τραγική φιγούρα ο μεγάλος γιος της οικογένειας, ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς όταν είδε τη μητέρα του να οδηγείται στην ανακρίτρια.

Μάλιστα, έσπευσε να της μιλήσει από το παράθυρο του οχήματος της Ασφάλειας και στη συνέχεια κατέρρευσε στο έδαφος, φωνάζοντας: «Μαμά όχι, όχι, σε παρακαλώ».

Ο γιος της 37χρονης, η οποία ξέσπασε σε κλάματα εκείνη τη στιγμή, λίγη ώρα αργότερα, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης, μαζί με την 19χρονη αδελφή του.

Στα δικαστήρια βρέθηκε και η θεία της 12χρονης από τη Λευκάδα, που ήταν εκείνη που ανακάλυψε τα φρικιαστικά μηνύματα που αντάλλασσε ο 53χρονος παιδοβιαστής με το ανήλικο κορίτσι.