To ποσό των 3.000 ευρώ κουβαλούσε ο Ηλίας Μίχος στις φυλακές των Γρεβενών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Γρήγορα, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι του πήραν τα χρήματα και αντ’ αυτών του έδωσαν μάρκες για να κάνει τις αγορές του στην καντίνα όπως κάθε άλλος κρατούμενος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία απέκτησε νέο συγκρατούμενο, καθώς έφυγε από το κελί που κρατείτο μαζί με τον Δράκο της Ξάνθης και τον δολοφόνο της Μυρτούς και μεταφέρθηκε σε ένα άλλο με έναν επίσης καταδικασμένο για βιασμό.

«Όταν υπάρχει σε μια φυλακή υπερπληρότητα γίνονται μετακινήσεις κρατουμένων. Δεν έχει να κάνει με τον Μίχο, έχει να κάνει με όλους τους κρατούμενος. Ο λόγος που απομακρύνθηκε από το κελί δεν ήταν η κατά άλλα προκλητική συμπεριφορά του αλλά η επιστροφή ενός τρίτου κρατούμενου στο εν λόγω κελί», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βαρσάμης, Πρόεδρος Σωφρονιστικών Υπαλλήλων.


«Τον είχαν βάλει σε ένα κρεβάτι γιατί έλειπε ένας κρατούμενος στο δικαστήριο. Επέστρεψε ο κρατούμενος στο κελί και άλλαξε (ο Μίχος) θάλαμο».

Την ώρα που ο Ηλίας Μίχος προαυλίζεται κανονικά με τους υπόλοιπους κρατούμενους, η μητέρα της 12χρονης αποφασίστηκε πως θα βγαίνει στο προαύλιο μόνο μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η διοίκηση των φυλακών έκριναν πως δεν υπάρχει κίνδυνος να βγαίνουν μαζί στη αυλή τόσο η 37χρονη που κατηγορείται για μαστροπεία εις βάρος της κόρης της όσο και η Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία και των τριών παιδιών της.