Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν στην κοινή γνώμη όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, όσο «ξετυλίγεται το κουβάρι».

Φρίκη και ανατριχίλα προκαλούν τα όσα κατέθεσε το 12χρονο κορίτσι για τους βιασμούς, που υπέστη τόσο από τον ίδιο τον Ηλία Μίχο, όσο και από άλλους άνδρες «πελάτες».

Ο 53χρνος κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού, εξέδιδε την κοπέλα σε οίκο ανοχής κοντά στο χώρο, όπου είχε το μίνι μάρκετ.

Η τρίτη κατάθεση της 12χρονης παρουσία παιδοψυχολόγου και όλες οι υπόλοιπες βοηθούν τις αρχές να αντλούν συνεχώς νέα στοιχεία για την φρικιαστική υπόθεση. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες εντός της ημέρας αναμένονται νέες συλλήψεις.

Πληροφορίες της ΕΡΤ κάνουν λόγο για δύο έως πέντε εντάλματα σύλληψης, που αναμένεται να εκδοθούν από την ανακρίτρια.

Επίσης, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε εντολή για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης, για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τα αδέλφια της ανήλικης, να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας ή εκμετάλλευσης.

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και αν υπήρξε κακοποίηση και άλλων παιδιών από τους συγκεκριμένους κατηγορούμενους που έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής, αλλά προφανώς πρέπει να εξεταστούν και τα υπόλοιπα ανήλικα και ενήλικα παιδιά της οικογένειας για να δούμε που θα μας οδηγήσει αυτή η υπόθεση» υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Προφυλακιστέα κρίθηκε ομόφωνα η μητέρα

Στο μεταξύ, μετά την απολογία της, η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού κρίθηκε ομόφωνα προσφυλακιστέα.

Η 37χρονη αρνήθηκε την κατηγορία για το αδίκημα της συνέργειας σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της, ενώ υποστήριξε πως δεν είχε καταλάβει τον Γολγοθά που ζούσε το παιδί της.

Προθεσμία πήραν για την Τετάρτη 19/10 οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος της 12χρονης.