Στον Κορυδαλλό μεταφέρθηκε η μητέρα της 12χρονης, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία σε βάρος της ίδιας της κόρης.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας, Απόστολος Λύτρας στο Live News: «Η Αστυνομία αυτή την έρευνα την είχε ένα μήνα στα χέρια της και έστειλε ένα διαβιβαστικό για να σχηματιστεί η δικογραφία σε βάρος αυτών των δύο που γνωρίζουμε».

Ο δικηγόρος τόνισε ότι σε ολόκληρο το διαβιβαστικό η Αστυνομία δεν ανέφερε τίποτα για την μητέρα. Επιπλέον, ανέφερε ότι η τρίτη κατάθεσή της 12χρονης, όταν ασκήθηκε η ποινική δίωξη δεν είχε πάει καν στα χέρια της Ανακρίτριας.

«Είναι αδιανόητο, πραγματικά, ότι η μητέρα της 12χρονης δεν καταλάβαινε τι γινόταν και τι δεν γινόταν», σχολίασε ο δικηγόρος και ξεκαθάρισε ότι «πέρα των εμβασμάτων δεν υπάρχει άλλο στοιχείο εις βάρος της μητέρας».

Σχετικά με την επικοινωνία που είχε η 37χρονη με την πρώην σύζυγο του Μίχου απάντησε: «Καταρχήν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι μόλις το πληροφορήθηκε η μητέρα έχει στείλει μηνύματα στον Μίχο, με τρομερές βρισιές».

Και συνέχισε ο δικηγόρος: «Την ίδια ημέρα που το πληροφορήθηκε η μητέρα πήγε στην Αστυνομία απευθείας» και σχετικά με τα χρήματα που πήρε η 37χρονη από την σύζυγο του Μίχου ανέφερε: «Η γυναίκα του Μίχου την πήρε τηλέφωνο, δεν την πιστεύει και της στέλνει η μητέρα της 12χρονης σε μήνυμα τι έστελνε ο Μίχος με την 12χρονη. Και τότε η πρώην σύζυγος της ζήτησε να συναντηθούν».


Σε αυτή την συνάντηση η πρώην σύζυγος του Μίχου φαίνεται να λέει στην 37χρονη μητέρα: «Καταλαβαίνω αυτό που περνάς, βλέπω ότι έχει 8 παιδιά άφησε με να σε βοηθήσω και της δίνει μόνης της 100 ευρώ και τα πήρε η μήτερα της 12χρονης».

Στη δεύτερη συνάντηση που είχαν οι γυναίκες, η πρώην σύζγυγος του Μίχου της είπε να πάνε σε δικηγόρο για να τα βρουν ”και να μην καταστραφούν οι οικογένειες όπως χαρακτηριστικά της είπε” και η μητέρα την αρνήθηκε αυτή την πρόταση.