Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό. Η αστυνομία, σύμφωνα με αποκάλυψη που έγινε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, εξετάζει τώρα εάν η αρρωστημένη δράση του Ηλία Μίχου κατά του 12χρονου παιδιού ξεκίνησε πριν από τον Ιούλιο. 
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους τρεις συλληφθέντες του περασμένου Σαββατοκύριακου, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση των Σεπολίων και τη σεξουαλική τους συνεύρεση επί πληρωμή με την 12χρονη.

Οι ισχυρισμοί του 33χρονου ιδιωτικού υπαλλήλου και του 34χρονου επιχειρηματία, δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι αποφάσισαν από κοινού την προσωρινή τους κράτηση.

 Διχογνωμία υπήρξε ωστόσο για τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο του νοσοκομείου Μεταξά, ο οποίος τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

 Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, αίσθηση έχει όμως προκαλέσει η κατάθεση του ιδίου, ο οποίος είπε ότι την χρονική περίοδο που του αποδίδεται η κατηγορία, στις 7 Ιουλίου, δεν είχε καμία συνάντηση με ανήλικη.

 Αντίθετα, σύμφωνα με το MEGA  συναντήθηκε με ανήλικη, την οποία δεν είναι σε θέση να προσδιορίζει, νωρίτερα το ίδιο έτος, τον Μάρτιο.

 Όπως είπε, στη διάρκεια της συνάντησης κατάλαβε ότι ήταν ανήλικη και δεν προχώρησε σε επαφή μαζί της.

 Αυτό που διερευνάται τώρα, είναι, στην περίπτωση που πρόκειται για την 12χρονη, αν η δράση του προφυλακισμένου 53χρονου, είχε ξεκινήσει πιο νωρίς από ό,τι αναφέρεται στο κατηγορητήριο.