Στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 42χρονος που συνελήφθη και κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονης.

Σε βάρος του άνδρα που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 42χρονος υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα ότι με την ανήλικη γνωρίζονταν από παλιά και ότι αργά το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκαν στο χωριό και προσφέρθηκε να τη βοηθήσει σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να την φιλήσει, όμως δεν προχώρησε σε κάποια άλλη ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, όλα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ο 42χρονος την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία στα Βασιλικά της Θεσσαλονίκης και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη συναντήθηκε με τη συναίνεσή της με τον 42χρονο και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του. Αφού την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, την αγκάλιασε και τη φίλησε χωρίς τη θέλησή της και η ανήλικη αντέδρασε σε αυτές τις πράξεις.

Η 14χρονη έκανε καταγγελία μαζί με τους γονείς της.