Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
astynomia
Ελλάδα

Κολωνός - Αποκάλυψη: Χρήστης τoυ chat που χρησιμοποιούσε ο Μίχος ισχυρίζεται ότι είχε ενημερώσει τις Αρχές για την υπόθεση

Ο 39χρονος ισχυρίζεται ότι όταν ξεκίνησε να συνομιλεί με την 12χρονη κατάλαβε ότι ήταν ανήλικη και μάλιστα επικοινώνησε με την Αστυνομία

Χρήστης της ηλεκτρονικής εφαρμογής που συνομιλούσαν με τη 12χρονη οι επίδοξοι «πελάτες»-βιαστές φαίνεται να είχε ενημερώσει τις Αρχές λίγους μήνες πριν ξεσπάσει η αποκάλυψη της αλήθειας για τα μαρτυρική ζωή μαθήτριας από τον Ηλία Μίχο.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Live News, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σύμφωνα με την κατάθεση ενός 39χρονου που διαμένει στο Ηράκλειο Αττικής, είναι ιδιωτικός υπάλληλος και είναι ένας από την λίστα των 213 που συνομιλούσαν με την 12χρονη.

Ο 39χρονος ισχυρίζεται ότι όταν ξεκίνησε να συνομιλεί με την 12χρονη κατάλαβε ότι ήταν ανήλικη και μάλιστα επικοινώνησε με την Αστυνομία, δίνοντας τα στοιχεια της ταυτότητας του, περιγράφοντας όλα τα τεκτενόμενα της συνομιλίας που είχε στην πλατφόρμα.

Χρονικά, ο 39χρονος προσδιόρισε την επικοινωνία που είχε με την Αστυνομία για τον εν λόγω γεγονός αρκετούς μήνες πριν από την αποκάλυψη που έγινε για την υπόθεση.