Δίχως τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του Ηλία Μίχου, του 53χρονου επιχειρηματίας από τα Σεπόλια που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη μαθήτρια.

Την ώρα που ο ίδιος βρίσκεται τις φυλακές Γρεβενών οι αποκαλύψεις εις βάρος του συνεχίζονται, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως, από τη στιγμή που άρχισε να βασανίζει το κοριτσάκι, ο 53χρονος βρισκόταν συνεχώς στην αναζήτηση βιαστών της 12χρονης, με το… κυνήγι του να μην σταματά ούτε στο οικογενειακό της περιβάλλον.

«Επειδή ο Ηλίας ήξερε ότι αυτός ο άνθρωπος έδινε σε μένα και τον αδελφό μου ένα χαρτζιλίκι, όταν πηγαίναμε στην δουλειά της θείας μου, τον προσέγγισε. Του έστειλε μήνυμα προσποιούμενος εμένα, να κανονίσουμε συνάντηση και έλαβε την απάντηση ‘τι είναι αυτά που κάνεις, να προσέχεις’ », ανέφερε στην κατάθεση της η ανήλικη. Το εν λόγω άτομο βοηθούσε οικονομικά την οικογένεια και έχει ενημερώσει τις αρχές για τα μηνύματα που έλαβε από τον Μίχο, ο οποίος προσποιήθηκε τη 12χρονη.

Ο 53χρονος κατηγορείται ότι συνολικά είχε δημιουργήσει 51 διαφορετικά προφίλ του κοριτσιού σε site γνωριμιών, από τα οποία τα 35 ήταν δοκιμαστικά και τα 16 περιείχαν πρόσθετες πληροφορίες, όπως e-mail και ηλικία χρήστη. Τα τρία εξ΄ αυτών είχαν και φωτογραφίες της 12χρονης. Σε αυτό το διάστημα πραγματοποιήθηκαν 367 συνομιλίες. Στάλθηκαν συνολικά 90 φωτογραφίες σε 76 χρήστες, με τους 12 να στέλνουν δικές τους.