Άφαντη παραμένει η 38χρονη γυναίκα που έριξε καυστικό υγρό στον σύζυγό της, πάνω σε έναν καυγά που είχαν, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο συνήγορος του θύματος, Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή Live News σχετικά με την υπόθεση και εξαπέλυσε κατηγορίες κατά της Αστυνομίας για ολιγωρία στην επιχείρηση σύλληψης της

Όπως είπε αρχικά έχει αναλάβει την υπεράσπιση του άντρα μαζί με τη συνάδελφό του, κυρία Σπανάκη ενώ δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με τον εντολέα του καθώς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση λόγω εγκαυμάτων.

«Γνωρίζω μονάχα όσα μου έχει πει η οικογένειά του…όσα έχουν λεχθεί από την απέναντι πλευρά θα αντικρουστούν από εμάς στη Δικαιοσύνη» δηλώνει.

Αυτό που αναμένουν οι δικηγόροι είναι η σύλληψη της γυναίκας και την απόδοση των κατηγοριών από τον εισαγγελέα. «Όταν απολογηθεί μπορούμε να γίνουμε κτήτορες της δικογραφίας» συμπληρώνει.

Ο δικηγόρος δήλωσε στεναχωρημένος για «την ολιγωρία» της σύλληψης της 38χρονης. «Μιλάμε για μια ελληνική αστυνομία που έχει εξαιρετικά μέσα στη διάθεσή της, ειδικά μετά το 2004, μπορεί να εντοπίσει το οποιοδήποτε κινητό, πού βρίσκεται, από ποια κεραία εκπέμπει…μιλάμε για ένα νησί, δεν είναι δυνατό να μην μπορείς να εντοπίσεις τις 5 κεραίες που επικοινωνείς με τους συνανθρώπους μας» εξηγεί.

Την ίδια ώρα, χαρακτήρισε «αδιανόητο» το γεγονός πως ασχολούμαστε με το παρελθόν του θύματος και όχι με την πράξη της δράστιδας.