Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ημαθίας, κι όχι μόνο, το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη από έναν 28χρονο οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε μία 15χρονη κοπέλα.

Άφαντος παραμένει ο οδηγός που μετά τη φονική παράσυρση, εξαφανίστηκε κι έφυγε πεζός. Οι μέρες περνούν και ο 28χρονος κυκλοφορεί ελεύθερος.

Στενοί συγγενείς της 15χρονης που «έφυγε» μπροστά στη μητέρα και την αδερφή της, ζητούν από την αστυνομία να κάνει τα πάντα, ώστε να συλληφθεί.

Η άτυχη γιαγιά του παιδιού ξεσπάει στο newsit.gr και τον χαρακτηρίζει «τέρας». Με τις Αρχές να βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς ο φόβος για μια νέα βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες είναι διάχυτος. Μάλιστα, χθες, Δευτέρα, άγνωστοι έριξαν πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του.

«Έχουμε καεί οικογενειακώς. Έφυγε το κορίτσι μας και δεν έχουμε κουράγιο για τίποτα. Θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Μακάρι να τιμωρηθεί το τέρας. Βοηθήστε όλοι να βρεθεί. Τίποτε άλλο. Μου σκότωσε το κορίτσι και δεν ξέρουμε που είναι» σημείωσε στο newsit.gr, η γιαγιά της 15χρονης.

Ο 28χρονος οδηγός του οχήματος που εγκατέλειψε τα θύματά του αιμόφυρτα στο έδαφος, δεν έχει εμφανιστεί ακόμη και αναζητείται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έτρεχε με 180 χιλιόμετρα και είχε καταναλώσει αλκοόλ. «Πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα από το χωριό, από τον κεντρικό τον δρόμο. Μάλλον δε θα τις είδε και τις πήρε σβάρνα», λένε αυτόπτες μάρτυρες στο newsit.gr.

Κοντινοί του άνθρωποι τον παρακαλούν να παραδοθεί στις Αρχές, κάτι που όπως φαίνεται ο 28χρονος δεν έχει πρόθεση να κάνει, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από αυτούς γνωρίζουν και πού κρύβεται. Οι τσακισμένες λαμαρίνες και τα σπασμένα τζάμια μαρτυρούν την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Υπενθυμίζεται ότι ένα 15χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του ακαριαία, αφού παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο και εκσφενδονίστηκε 50 μέτρα μακριά, ενώ τραυματίστηκαν η 37χρονη μητέρα και 11χρονη αδερφή του.

Η μητέρα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Βέροιας, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ η 11χρονη κόρη της βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Πηγή: newsit.gr