Η σύζυγος του Πέτρου Μίχου, Χριστίνα μίλησε αποκλειστικά στο «Live News» για τον Ηλία Μίχο που, όπως είπε, παρίστανε τον ξάδελφο του σύζυγού της και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

«Δεν ξέρω πού είναι ο πάτος αυτής της ιστορίας» είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μίχου, σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Πέτρου Μίχου, με τον οποίο ο 53χρονος Ηλίας Μίχος δήλωνε πως έχει συγγένεια.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια, ο 53χρονος που κατηγορείται για μαστροπεία και τους βιασμούς με θύμα τη 12χρονη από τον Κολωνό, διαλαλούσε σε όλους πως είναι ξάδελφος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, την περίοδο 2009-2010 είχε τολμήσει να εμφανιστεί μπροστά στην Χριστίνα Μίχου δηλώνοντας πως είναι ο ξάδελφος του συζύγου της.

«Είμαι ξάδελφος του άντρα σου και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις» της είχε πει συγκεκριμένα, αναφορικά με ένα διαγωνισμό που «έτρεχε» η εταιρεία στην οποία δούλευε η σύζυγος του ποδοσφαιριστή.

Αποκάλυψε πως ύστερα από κάποιο καιρό πήγε στη γειτονιά του 53χρονου και συνομίλησε με τους κατοίκους, οι οποίοι της επιβεβαίωσαν πως δήλωνε σε όλους πως είναι ξάδελφος του Πέτρου Μίχου.

«Εάν έχει χρησιμοποιήσει το όνομα του Πέτρου και αυτό έχει βοηθήσει και έχει διεκπεραιώσει παράνομες ενέργειες, τότε θα κινηθούμε νομικά» τόνισε η κ. Μίχου.