Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του 41χρονου που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης ενώ ο πατέρας του θύματος, βρέθηκε στο πλευρό του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Όπως αναφέρουν γείτονες, συχνά τους άκουγαν να καβγαδίζουν άσχημα, ενώ δεν ήταν λίγες φορές που είχε κληθεί η αστυνομία.

Ο 41χρονος φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών και να ζητούσε διαρκώς λεφτά από τον πατέρα του.
Βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τετάρτης, χτυπημένος στο κεφάλι. Ο πατέρας, που βρέθηκε δίπλα ημιλιπόθυμος, συνελήφθη ως βασικός ύποπτος.

«Το έκανε ο σατανάς»

Μια γειτόνισσα ανέφερε πως «άκουσα τη μητέρα να ουρλιάζει, όταν αντίκρισε το παιδί της μέσα σε μια λίμνη αίματος και τον σύζυγό της σε άθλια κατάσταση».
Η τελευταία μάλιστα μίλησε με το γιο μια φορά που είχε σπάσει την πόρτα στο σπίτι του, και έλεγε «δεν το έκανα εγώ, αλλά ο σατανάς».
“Ο γιος φέρεται να είχε προβλήματα, ο πατέρας φαινόταν καλός άνθρωπος. Είχε έρθει και άλλες φορές η αστυνομία εδώ για καβγάδες μεταξύ τους” είπαν άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας.
Σύμφωνα με το grtimes.gr, λίγη ώρα αργότερα στην πολυκατοικία επί της Ομήρου 18 εμφανίστηκε η μητέρα. Με το που αντίκρισε της κάμερες και τους δημοσιογράφους έκανε μεταβολή και αποχώρησε.