Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τη φρικαλεότητα που ζούσαν τα δύο παιδιά μέσα στο σπίτι τους στα Πετράλωνα, που κατηγορούν τον πατέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση και τη μητέρα τους για σιωπή και συγκάλυψη, οι οποίες αν επιβεβαιωθούν στο δικαστήριο τότε πιθανότατα θα μιλάμε για τη χειρότερη υπόθεση παιδικής κακοποίησης στα χρονικά.

Τις νέες αυτές ανατριχιαστικές αποκαλύψεις φέρνει στο φως η εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, τόσο για τον πατέρα όσο και για τη μητέρα, για την οποία τα παιδιά λένε μέχρι και ότι ήταν παρούσα στους βιασμούς.

«Στο σπίτι βρισκόταν η μητέρα μας, όταν ο άντρας της μας καλούσε γυμνός, εμένα και την αδελφή μου να ξαπλώσουμε μαζί του στην κρεβατοκάμαρα. Κάποια μέρα η μητέρα βίδωνε με το τρυπάνι κάτι στον τοίχο του διαδρόμου του σπιτιού κι εγώ καθόμουν πίσω της κρατώντας κάποιες βίδες. Ο άντρας της με πλησίασε, μου έγνεψε, λύγισε τα γόνατα του και με βίασε κι εκείνη συνέχισε απτόητη την εργασία μας», περιγράφουν τα δύο αδέλφια.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του πατέρα των παιδιών, μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS, αρνείται όλες τις κατηγορίες εκ μέρους του εντολέα του: «Ο πελάτης μου πέρασε από ανάκριση. Δεν κρίθηκε ο πελάτης μου ούτε επικίνδυνος, ούτε ύποπτος φυγής και πολύ περισσότερο δεν κρίθηκε ότι πιθανολογείται να τέλεσε αυτές τις πράξεις γι’ αυτό αφέθηκε ελεύθερος».

Οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης του 17χρονου – «Το δωμάτιό μου ήταν σκουπιδότοπος, δημόσιο ουρητήριο»

Ο 17χρονος - σήμερα - γιος αποκαλύπτει και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης που υπήρχαν μέσα στο σπίτι, λέγοντας ότι το δωμάτιό του ήταν σκουπιδότοπος και δημόσιο ουρητήριο.

«Το δωμάτιό μου δεν θύμιζε δωμάτιο σπιτιού που έμενε ένα 10χρονο παιδί, αλλά δημόσιο ουρητήριο. Ένας σκουπιδότοπος γεμάτος κατσαρίδες. Η σχολική σάκα μου ήταν ως τη μέση γεμάτη μουχλιασμένα νωπά δημητριακά. Μαζί με τον (λογοτέχνης) καθαρίσαμε το δωμάτιό μου και στην πορεία φρόντισε στο μέτρο του δυνατού και για το υπόλοιπο σπίτι», λέει ο 17χρονος.



Από την άλλη μεριά, ο δικηγόρος του πατέρα απαντάει πως και σε αυτήν την περίπτωση το παιδί λέει ψέματα: «Ψεύδεται και σε αυτό διότι το σπίτι ήταν μια χαρά. Το επισκεπτόταν πάρα πολύς κόσμος. Φυσιολογικά όπως είναι στη μέση ελληνική οικογένεια, ούτε ακατάστατα, ούτε κατσαρίδες, ούτε όργια, ούτε αφοδεύσεις, ούτε ουρολαγνία, ούτε 10 άτομα να κάνουν πάρτι».

Παράλληλα, ο 17χρονος ξεσπά για την «κυνική αδιαφορία» της μητέρας του και αναφέρει ότι το μοναδικό άτομο που νοιαζόταν πραγματικά για εκείνον και την αδελφή του ήταν η γιαγιά του.

«Στο μόνο που είχε επικεντρωθεί ήταν πως θα καταφέρει να συνάψει σχέση με τον συγγραφέα, παρόλο που εκείνος φανερά έδειχνε ότι το μόνο που τον φέρνει σε επικοινωνία μαζί της είναι το πώς θα μας βοηθήσει» αναφέρει ο 17χρονος και προσθέτει πως «η μητέρα μου ποτέ δεν γύρισε να με αγκαλιάσει όποτε έβγαινα από τις συνεδρίες αυτές που ανακαλούσα τα επώδυνα και ντροπιαστικά γεγονότα. Ούτε μια φορά δεν με ρώτησε τι είχα υποστεί εγώ και η αδελφή μου και ουδέποτε ζήτησε συγγνώμη».

«Το μόνο άτομο που θυμάμαι, από όταν ήμουν πέντε ετών να ενδιαφέρεται αληθινά για εμένα αλλά και για την αδελφή μου, ήταν η γιαγιά από την πλευρά της μητέρας μας» σημειώνει ο 17χρονος.

«Τα παιδιά είναι δασκαλεμένα» από τον συγγραφέα

Ο δικηγόρος του πατέρα, όμως, σχολιάζει και την παρουσία του συγγραφέα, λέγοντας ότι έχει άλλον ρόλο στην πολύκροτη υπόθεση και τονίζει ότι οι καταγγελίες του 17χρονου αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας του 36χρονου που τα φιλοξενεί.



«Ο πελάτης μου προφανώς το θεωρεί αυτό ότι πιθανόν να είναι δασκαλεμένο από αυτόν τον άνθρωπο. Επίσης έχει πει γι’ αυτόν τον άνθρωπο ότι είναι πατέρας, αδελφός, φίλος, ‘είμαστε ένα’. Κοιμόντουσαν μαζί, είχαν 6-7 ώρες την ημέρα καθημερινή επαφή. Ο 11χρονος με τον 37χρονο οι οποίοι δεν είχαν σχέση συγγενική».

Η υπόθεση έχει κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας εδώ και 5 χρόνια με τις δικαστικές αρχές να μην έχουν αποφανθεί ακόμη για το αν τελικά θα παραπεμφθεί σε δίκη ο πατέρας.