Αδιανόητα τα όσα έρχονται στο φως της επικαιρότητας σχετικά με την υπόθεση βιασμού των δύο αδερφών στα Πετράλωνα.
Στο Live News μίλησε αποκλειστικά ο λογοτέχνης που έκανε γνωστές τις καταγγελίες για την κακοποίηση των παιδιών.

Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο αναφέρθηκε αρχικά στις κατηγορίες που του προσάπτει ο πατέρας των παιδιών ότι ασκεί επιρροή στα παιδιά του: «Την πλευρά του πατέρα την ακούμε εδώ και χρόνια».

Ο λογοτέχνης ξεκαθάρισε μιλώντας στο Live News: «Καταρχάς και τα τρία παιδιά βρέθηκαν μαζί μου από την πρώτη στιγμή. Είναι παιδιά που όταν εξοικειώνονταν με κάποιον, ακόμα και δημοσίως μπορεί να προσπαθούσαν να τριφτούν σεξουαλικά επάνω του, είχαν διαρκώς σεξουαλικά υπονοούμενα στο λεξιλόγιό τους».

Στη συνέχεια ο λογοτέχνης υποστήριξε ότι αυτά που του είχε πει η μητέρα των παιδιών στις Αρχές δεν τα ανέφερε ποτέ.

Συγκεκριμένα υποστήριξε ο συγγραφέας: «Πάμε στο 2007, οδηγούμαστε μετά από πίεση στη μητέρα στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων και την ίδια περίοδο αρχίζει και το μικρότερο κορίτσι της οικογένειας να μιλά συγκεκριμένα».

Σχετικά με τον 17χρονο και την πιθανή βοήθεια που χρειάζεται λόγω των όσων έχει βιώσει, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ο συγγραφέας υπογράμμισε ότι έχει ζητήσει βοήθεια κατ’ επανάληψη και εξαρχής.

Ο συγγραφέας αποκάλυψε στο LIVE NEWS σχετικά με τον 17χρονο και την παραμονή του στο Άγιο Όρος: «Στο Άγιο Όρος το παιδί κατέφυγε για να σωθεί από τις απειλές της μητέρας όταν μίλησε για τον βιασμό».

Σχετικά με τις κοινωνικές υπηρεσίες που επισκεπτόταν το παιδί, δηλαδή τον 17χρονο, ανέφερε ότι γνώριζαν ότι ουσιαστικά το παιδί ζούσε με τον λογοτέχνη.

Σχετικά με τις κατηγορίες της παιδοφιλίας απάντησε ο λογοτέχνης: «Εάν υπήρχε αυτή η παιδοφιλία σε εμένα το ευκολότερο που θα ήταν να κάνω είναι να μην προβώ στην καταγγελία, διότι δεν υπήρχε τίποτα πιο εύκολο από το να πάρει κάποιος αυτά τα παιδιά και να τα κάνει ότι τα είχε μάθει η οικογένεια τους».