Έως τώρα, δέκα είναι τα άτομα που κατηγορούνται για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Παράλληλα οι αρχές προχώρησαν την Πέμπτη σε επιπλέον δύο συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει άλλα δύο άτομα για τα οποία έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.  

Έχουν εκδοθεί συνολικά τέσσερα εντάλματα σύλληψης για τον βιασμό και τη μαστροπεία του παιδιού από τον Κολωνό. Μάλιστα, τα τρία αφορούν σε πρόσωπα που έχουν προσέλθει μόνοι τους στη ΓΑΔΑ ισχυριζόμενοι ότι είχαν επικοινωνία με το κορίτσι μέσω Διαδικτύου χωρίς να γνωρίζουν την ηλικία του. Ωστόσο, η ανήλικη αναγνώρισε στα πρόσωπά τους τους άνδρες που την είχαν βιάσει.

Την Πέμπτη η Αστυνομία προχώρησε σε δύο νέες συλλήψεις ανδρών που κατηγορούνται για τον βιασμό του παιδιού. Η πρώτη σύλληψη αφορά έναν 39χρονο άνδρα που μένει στο Μαρούσι και είναι και ο ίδιος πατέρας ενός παιδιού. Ο άνδρας αυτός εργάζεται σε εταιρεία ασφαλείας και είναι χωρισμένος. Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη ένας 35χρονος από περιοχή της Δυτικής Αττικής. Ο κατηγορούμενος δηλώνει ανεπάγγελτος και εισοδηματίας.

Σύμφωνα με το Mega, η αστυνομία έκανε πολύωρη έρευνα στο σπίτι και των δύο, για να βρει υλικό από τις ηλεκτρονικές συσκευές, προκειμένου να εντοπιστεί εάν έχουν συμμετοχή και σε άλλα εγκλήματα, εκτός από τον βιασμό της 12χρονης.

Τι κατέθεσε η 12χρονη


Τις εξελίξεις στην υπόθεση δρομολόγησε η συμπληρωματική πολύωρη κατάθεση που έδωσε η ανήλικη παρουσία παιδοψυχολόγου, στη διάρκεια της οποίας φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα που έχουν συγκεκριμένο ποινικό ρόλο στην υπόθεση.

Μετά την κατάθεση της 12χρονης, η ανακρίτρια, με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, προχώρησε στην έκδοση των τεσσάρων νέων ενταλμάτων σύλληψης, ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορουμένων σε συνολικά δέκα άτομα. Οι έρευνες συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση.