Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις γύρω από το θρίλερ στη Μάνδρα Αττικής και πιο συγκεκριμένα με τον 17χρονο βοσκό που βρέθηκε νεκρός με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Την ίδια ώρα, ο αδελφός του, ηλικίας 14 ετών, θεωρείται το πρόσωπο-κλειδί για τις Αρχές, καθώς είναι το τελευταίο άτομο που είδε ζωντανό τον 17χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο αδέλφια είχαν πάει να μαζέψουν τα πρόβατα που έχει η οικογένεια. Ο 17χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι περίπου στις 17:00, στη θέση Λούτσα της Μάνδρας Αττικής, από κάποιον περαστικό που ειδοποίησε τις Αρχές.

Κοντά στον 17χρονο βρέθηκαν δύο κάλυκες από κυνηγετικό όπλο, αν και ο πατέρας τόνισε στην κατάθεσή του ότι στο σπίτι δεν είχαν καραμπίνα. Τόσο ο 14χρονος όσο και ο πατέρας των δύο παιδιών όλο το βράδυ της Πέμπτης (03.11.2022) έδιναν κατάθεση.

Ο 14χρονος φέρεται να δήλωσε ότι ενώ ήταν μαζί με τον 17χρονο αδερφό του, κάποια στιγμή τα παιδιά χάθηκαν μέσα στο δάσος. Μη μπορώντας να εντοπίσει τον 17χρονο αδελφό του, ο 14χρονος φέρεται να γύρισε στο σπίτι.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως οι Αρχές εκτιμούν πως είναι θέμα χρόνου η διαλεύκανση της υπόθεσης.