Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
papatheodorou
Ελλάδα

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Απόπειρα βιασμού περιέγραφε σε βιβλίο του ο συγγραφέας - «Για να την εξευμενίσω, έγινα πειστικός»

Το βιβλίο έχει αποσυρθεί απ’ όλα τα ράφια, μετά τις φρικτές αποκαλύψεις για τον γνωστό συγγραφέα

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Βασίλης Παπαθεοδώρου , που έχει προφυλακιστεί και κατηγορείται για κατοχή παιδικής πορνογραφίας, σε ένα από τα βιβλία του περιέγραφε απόπειρα βιασμού, ενώ χρησιμοποιούσε χυδαία φρασεολογία.

Το βιβλίο έχει αποσυρθεί απ’ όλα τα ράφια, μετά τις φρικτές αποκαλύψεις για τον γνωστό συγγραφέα.

Όπως αποκάλυψε το Star, που εξασφάλισε από βιβλιοπωλείο στη Λαμία το συγκεκριμένο βιβλίο, ο συγγραφέας απευθυνόμενος σε παιδιά κάτω των 18 ετών, περιγράφει με άνεση μια σκηνή απόπειρας βιασμού μεταξύ εφήβων.

«Για να την εξευμενίσω έγινα πιεστικός. Άρχισα να βάζω το χέρι μου, μέσα από την μπλούζα της και μέσα στο παντελόνι της και μέσα στην κιλότα της και όχι πως δεν το είχα ξανακάνει βέβαια αλλά αυτή μου έλεγε να σταματήσω γιατί δεν ήθελε, υπέθεσα πως θα είχε ξενερώσει με την όλη φάση και τ΄ αστέρια που της τα πρόσβαλα, μάλλον κι εγώ δεν σταματούσα, παρά μόνο γινόμουν πιο πιεστικός και κόλλαγα πάνω της. Με έσπρωξε, έπεσα από το κρεβάτι», έγραφε σε ένα σημείο του βιβλίου.

Σε άλλο σημείο του βιβλίου, ο ανήλικος πρωταγωνιστής του γνωστού συγγραφέα, αναρωτιέται αν αυτό που έκανε ήταν τόσο φοβερό.

«Αυτό έγινε μόνο. Τέτοια γίνονται μεταξύ ζευγαριών. Τόσο φοβερό ήταν πια; Μα τι της έκανα;», λέει χαρακτηριστικά.

Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι μέσα στο βιβλίο χρησιμοποιεί χυδαίες λέξεις, ενώ αναφέρεται και σε πορνογραφικό υλικό.

«Ενώ ήθελα να το κάνουμε, ήμουν με το ….στο χέρι. Στην κυριολεξία, δηλαδή, αφού έβλεπα συνέχεια στο youporn»», αναφέρεται στο βιβλίο.

Όπως έχει ισχυριστεί ο κατηγορούμενος για όλα τα βιβλία του, συλλέγει υλικό από βίντεο και άρθρα.

Το συγκεκριμένο βιβλίο εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2018, ενώ έχει πάρει και βραβείο.

Προφανώς τότε τίποτα από όσα αναφέρονται στις σελίδες δεν ήταν ύποπτο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, ο κατηγορούμενος είναι αμίλητος μέσα στον θάλαμο στις φυλακές της Τρίπολης.

Μετά τις αποκαλύψεις, εμφανίζεται ιδιαίτερα ταραγμένος και τον έχει επισκεφθεί μόνο ο πατέρας του.

Μοιράζεται τον θάλαμο με ακόμη 19 κρατούμενους, εκ των οποίων 17 κατηγορούνται για ασέλγεια και δύο για παιδική πορνογραφία.