«Είναι παραμορφωμένο όλο μου το κεφάλι από τα χτυπήματα», λέει στο newsit.gr η 20χρονη που τα ξημερώματα της Κυριακής (06.11.2022), έξω από το σπίτι της, στη Νίκαια, ένας 28χρονος αποπειράθηκε να τη βιάσει και όταν εκείνη αντιστάθηκε, τη χτύπησε άγρια.

«Με ακολούθησε στο σπίτι αργά το βράδυ, τον είδα, ήρθε από πίσω μου, μου έκλεισε το στόμα, δεν κατάλαβα πώς έγινε, ξεκίνησε να με χτυπάει, κυρίως στο κεφάλι. Προσπάθησε να με κάνει να χάσω τις αισθήσεις μου, αλλά δεν τα κατάφερνε. Μετά άκουσε τις φωνές από τους γείτονες, σηκώθηκε και έφυγε και έτρεχα κι εγώ από πίσω του και φώναζα "βοήθεια", γιατί νόμιζα ότι είχε πάρει τα πράγματά μου», αναφέρει η 20χρονη.

«Έπειτα από κάποια μέτρα εγώ σταμάτησα γιατί ήμουνα έτοιμη να λιποθυμήσω και ζήτησα βοήθεια από κάποιους γείτονες. Έχω χτυπήσει κυρίως στο κεφάλι, το ένα μου μάτι είναι κλειστό, είναι φουσκωμένο όλο το κεφάλι μου. Το αυτί μου, το μάτι μου, το φρύδι μου, το μάγουλό μου, όλα έχουν αλλάξει θέσεις. Δεν είμαι σε θέση ούτε να βγαίνω από το σπίτι, ούτε να μιλάω, δεν μπορώ να φάω, δεν μπορώ να κλάψω. Μου έλεγε πολλά, με χτυπούσε και έλεγε, αλλά φώναζα και δεν μπορούσα να ακούσω τι μου έλεγε. Τρόμαξε όταν βγήκε μια γειτόνισσα και του είπε -τι κάνεις εκεί- και έφυγε», συνέχισε η νεαρή κοπέλα.

NIKAIA_DRASTIS

Ο 28χρονος συνελήφθη και, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εκτίσει ποινή για το αδίκημα του βιασμού κι είχε αποφυλακισθεί πριν από λίγους μήνες. Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 28χρονος δράστης να βρίσκεται πίσω και από άλλες επιθέσεις στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.