Την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό εξακολουθεί να ερευνά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, η οποία αναζητά στοιχεία που θα επιβεβαιώνουν την ποινική εμπλοκή και άλλων ταυτοποιημένων ανδρών στον εφιάλτη που ζούσε η ανήλικη.

Τουλάχιστον 2-3 ύποπτα πρόσωπα βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αστυνομικών ερευνών, όμως -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- η έκδοση κάποιου νέου εντάλματος από την ανακρίτρια μέχρι στιγμής δεν φαίνεται ιδιαίτερα πιθανή με τα δεδομένα που έχουν στην κατοχή τους οι Αρχές.

Τα περισσότερα και πιο ισχυρά στοιχεία ενδέχεται να προκύψουν από την εξερεύνηση που γίνεται στα κινητά τηλέφωνα των υπόπτων στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι αναζητήσεις των αστυνομικών για τον εντοπισμό χώρου ή χώρων που φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν από τον Ηλία Μίχο και τον «Μιχάλη» για την εκπόρνευση της 12χρονης.

«Ένα αντικείμενο έρευνας είναι ο "οίκος ανοχής". Πιστεύουμε τη μικρή ότι κάπου την πήγαινε, αλλά δεν έχουμε βρει τον χώρο», περιγράφουν αστυνομικοί που χειρίζονται τη σοκαριστική υπόθεση, όπως αναφέρει το thetoc.gr.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές αναζητούν διαμέρισμα που είχε ενοικιαστεί μέσω εταιρείας χρονομίσθωσης, αλλά και έναν ακόμα οίκο ανοχής, διαφορετικό από αυτόν που περιέγραψε στις αρχικές καταθέσεις του το ανήλικο κορίτσι.