Κλήση από τις εισαγγελικές Αρχές έλαβε η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα της υπόπτου για δύο κακουργήματα, τα οποία αφορούν τη μη υποβολή ή για ανακριβείς δηλώσεις «πόθεν έσχες» από το 2012 και μετά, περίοδο που φέρεται να μη δήλωσε περιουσιακά στοιχεία 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα, η κυρία Καρρά, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, καλείται να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητας της υπόπτου για τη διάπραξη κακουργηματικής υποβολής ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες» για τα έτη 2012 έως 2016 και για μη υποβολή δήλωσης για την τελευταία 5ετία.

Η κλήση της κυρίας Καρρά ήρθε στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, μετά τη διαβίβαση του πορίσματος του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, σύμφωνα με το οποίο απέκρυπτε κάθε χρόνο περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ είτε καταθέσεις της σε ατομικούς ή κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς με τον Γιώργο Τράγκα ή απόκτηση ακίνητης περιουσίας.

Η κυρία Καρρά αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την παροχή εξηγήσεων μέσω πταισματοδίκη προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας.