Εκείνη και εγώ
Εκείνη και εγώ Θανάσης Φουσκίδης Στέλλα Γκαντώνα
maria_karra
Ελλάδα

«Φύλλο και φτερό» τα πόθεν έσχες της Μαρίας Καρρά - Δεν έχουν σχέση με την κληρονομιά του Τράγκα τα 30 εκατ.

Η χήρα του δημοσιογράφου φέρεται την περίοδο από το 2012 έως το 2016 να υπέβαλε ανακριβές πόθεν έσχες και από το 2017 έως το 2022 να μην υπέβαλε καθόλου δήλωση

Στο στόχαστρο των εισαγγελικών Αρχών βρίσκεται η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά , η οποία καλείται να δώσει εξηγήσεις για 30.000.000 ευρώ.

Χρήματα που φέρεται να μην είχε δηλώσει σε πόθεν έσχες από το 2012 και μετά.

Ειδικότερα η σύζυγος του εκλιπόντος δημοσιογράφου φέρεται την περίοδο από το 2012 έως το 2016 να υπέβαλε ανακριβές πόθεν έσχες και από το 2017 έως το 2022 να μην υπέβαλε καθόλου δήλωση πόθεν έσχες. Η κυρία Καρρά ωστόσο, όπως λέει ο δικηγόρος της, δεν έχει λάβει ακόμα κλήση για την παροχή εξηγήσεων ως ύποπτη τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

«Με τρόπο κατηγορηματικό σας διαβεβαιώνω πως η εντολέας μου Μαρία Καρρά δεν έχει λάβει μέχρι αυτή τη στιγμή καμία κλήτευση για την προκαταρκτική διαδικασία, δεν έχει ζητήσει και δεν της έχει χορηγηθεί προθεσμία και δεν της έχει γνωστοποιηθεί καμία κατηγορία», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης της Μαρίας Καρρά, Θεόδωρος Μαντάς.

Η κυρία Καρρά δηλώνει έτοιμη μέσω του συνηγόρου της να δώσει όλες τις απαντήσεις στις εισαγγελικές Αρχές σχετικά με περιουσιακά της στοιχεία, ακίνητα και καταθέσεις, τα οποία είτε δεν έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες της είτε δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματά της.

«Είμαστε εδώ. Στο αμέσως επόμενο διάστημα επιθυμούμε να δρομολογηθεί και να ολοκληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση γιατί εκεί η Μαρία Καρρά θα εισφέρει με πληρότητα τις θέσεις της, τη βεβαιότητα της και την αθωότητά της», προσέθεσε ο κ. Μαντάς.

Σε εξέλιξη από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται η έρευνα από την οικονομική Εισαγγελία σχετικά με τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων για τη μεγάλη περιουσία που φέρεται να απέκτησε ο Γιώργος Τράγκας, στην οποία περιλαμβάνονται πολυτελή ακίνητα ανά την υφήλιο, ράβδοι χρυσού και άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Η κυρία Καρρά αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την παροχή εξηγήσεων μέσω πταισματοδίκη προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, τα εν λόγω 30 εκατομμύρια ευρώ αφορούν αποκλειστικά το εισόδημα της Μαρίας Καρρά και δεν έχουν καμία σχέση με την κληρονομιά του δημοσιογράφου. Η κ. Καρρά έχει κληθεί να δικαιολογήσει το τεράστιο χρηματικό ποσό που δεν έχει δηλωθεί στο πόθεν έσχες της.