Το 22χρονο φερόμενο θύμα βιασμού από τον πατέρα του και από τους φίλους του διέβη σήμερα Τετάρτη 16 Νοεμβρίου την πύλη της ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει για τη μήνυση κατά της μητέρας της στην υπόθεση των Πετραλώνων. Πλην των βιασμών της ίδιας, απασχολούν και οι βιασμοί του αδελφού της. 

Η Δήμητρα Πλαστήρα, δικηγόρος της 22χρονης, μιλά στο «Tlive» και την Τατιάνα Στεφανίδου για το θρίλερ στα Πετράλωνα. «Ο πατέρας των παιδιών είχε παραβιάσει τα ασφαλιστικά μέτρα», είπε και προσέθεσε: «Με τη σημερινή (σημ.: της Τετάρτης) κατάθεση της 22χρονης στη ΓΑΔΑ άρχισε ουσιαστικά η προκαταρκτική εξέταση της μήνυσης που έκαναν τον περασμένο Μάιο η 22χρονη, ο 17χρονος αδελφός της και ο συγγραφέας κατά της μητέρας.

Τα παιδιά ισχυρίζονται ότι η μητέρα τους γνώριζε τα περί σεξουαλικής κακοποίησης και συγκάλυπτε. Ουσιαστικά σήμερα Τετάρτη 16 Νοεμβρίου μίλησε για πρώτη φορά η 22χρονη. Εξηγεί ότι στις προηγούμενες καταθέσεις της δεν είχε πει την αλήθεια, επειδή δεχόταν απειλές από τον πατέρα, τόσο για την ίδια τη ζωή της όσο και για τη ζωή του αδελφού της».