Ηθική δικαίωση αποτελεί το βούλευμα που εκδόθηκε για την υπόθεση των βιασμών των δύο αδερφών στα Πετράλωνα και ως κατηγορούμενοι θα εμφανιστούν ενώπιον των δικαστικών Αρχών 10 συνολικά άτομα, μεταξύ των οποίων και ο πατέρας των παιδιών. Αυτό υποστηρίζει σε δήλωσή του στην «Απογευματινή» ο συγγραφέας Χρήστος Κρεμνιώτης, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα στέκεται στο πλευρό του μικρού παιδιού της οικογένειας αλλά και της ενήλικης αδελφής του και προσπαθεί να αποκαλύψει τι πραγματικά βίωναν τα δύο αδέρφια.

«Αυτό που καταγγέλλαμε από την πρώτη στιγμή, με στοιχεία που προσκομίσαμε και τις μαρτυρίες των ίδιων των παιδιών, έγινε αποδεκτό από τις δικαστικές Αρχές. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και εγώ και η συνήγορος, Έλσα Πουλάκη, που όλος αυτός ο αγώνας μας είχε αποτέλεσμα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κρεμνιώτης.

Σύμφωνα με το βούλευμα, κατηγορούμενοι για τους απανωτούς βιασμούς είναι ο πατέρας των παιδιών, η τότε σύντροφός του, ο θείος των παιδιών και επτά ακόμη άνδρες, φίλοι του πατέρα και του θείου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προσδιοριστεί από τις δικαστικές Αρχές η εκδίκαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας το 2018, όταν η τότε 18χρονη κοπέλα και ο 13χρονος αδελφός της, Φίλιππος, κατήγγειλαν πως τα βίαζαν από το 2012, τόσο ο πατέρας τους όσο και άλλα άτομα.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σομπόλος
Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 16/2