Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
metra_asfaleias_polytexneio
Ελλάδα

«Αστακός» η Αθήνα για την πορεία της 49ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου (Βίντεο)

Φέτος έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία, καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι θα αποτελέσει στόχο αγνώστων

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας , λόγω των εκδηλώσεων και της πορείας για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου, σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου ο σταθμός «Μέγαρο Μουσικής» του μετρό θα κλείσει στις 15:00 και οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» θα κλείσουν στις 16:30.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς στάση, ενώ οι σταθμοί αναμένεται να ανοίξουν μετά την ολοκλήρωση της πορείας προς την αμερικανική πρεσβεία αργά το απόγευμα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, ο σχεδιασμός της Αστυνομίας θα βγάλει 5.700 αστυνομικούς στους δρόμους, οι οποίοι θα αναπτυχθούν σε κομβικά σημεία της Αθήνας.
Αυτές τις ημέρες οι συσκέψεις είναι συνεχείς. Σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ. παίζουν και φέτος τα drones και το ελικόπτερο της Αστυνομίας, που θα δίνει συνεχή εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων.

Σε επιφυλακή θα είναι και οι «Αίαντες», τα οχήματα που έχουμε δει να συμμετέχουν σε αστυνομικές επιχειρήσεις, ρίχνοντας νερό σε περιπτώσεις επεισοδίων.

Παράλληλα, φέτος, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία, καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι θα αποτελέσει στόχο αγνώστων, οι οποίοι θα θελήσουν να αμαυρώσουν την πορεία για την εξέγερση του πολυτεχνείου.

Δείτε το βίντεο