Μήνυμα που τους ζητεί να νουθετούν τα παιδιά των δομών να λένε καλά λόγια για το έργο της Κιβωτού και για τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο φέρονται να έλαβαν σήμερα οι παιδαγωγοί των δομών, σύμφωνα με το Μega.

Άγνωστο ακόμα παραμένει από ποιον εστάλη το συγκεκριμένο μήνυμα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 4 Νοεμβρίου παιδαγωγός της δομής της Καλαμάτας κατήγγειλε στην κεντρική δομή αντιπαιδαγωγικές συμπεριφορές, με την ίδια τη δομή να απαντά την επόμενη μέρα με απόλυση της καταγγέλλουσας παιδαγωγού.


«Μάτωναν τα χέρια τους από την τσάπα» - Σοκάρουν οι καταγγελίες παιδαγωγών

Παράλληλα, παιδαγωγοί της δομής στην Καλαμάτα καταγγέλλουν απάνθρωπες συμπεριφορές προς τα παιδιά, τα οποία εργάζονταν πολλές φορές στα χωράφια της δομής κάτω από τον καυτό ήλιο, μέχρι που πολλές φορές «μάτωναν τα χέρια τους από την τσάπα».

Επίσης, μιλούν για ένα «σύστημα μόνιμων απολύσεων» που διατηρούσε η Κιβωτός όποτε οι παιδαγωγοί εξέφραζαν την αντίθεσή τους για ορισμένες συμπεριφορές ή και την περιέργειά τους για το έργο της δομής.

«Νυχτερινά μπάνια»

Από την καταγγελία του 19χρονου προκύπτουν επίσης ορισμένα περίεργα περιστατικά, που περιλαμβάνουν νυχτερινά μπάνια του πατέρα Αντώνιου με ορισμένα παιδιά της δομής στην Καλαμάτα.

Ο ίδιος ο 19χρονος αποκάλυψε πως είχε πάει και ο ίδιος μαζί με τον πατέρα Αντώνιο σε ένα νυχτερινό μπάνιο και ο ίδιος τον είχε αγγίξει σε σημείο που δεν θα έπρεπε.