Πολύ κοντά στη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την 21χρονη και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο οδηγός του οχήματος έχει ταυτοποιηθεί, είναι ένας σεσημασμένος 30χρονος Αλβανός και αναζητείται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

THESSALONIKI

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μαζί του στο αυτοκίνητο βρισκόταν μια νεαρή κοπέλα.

Ο 30χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Είχε συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα χασίς και αποφυλακίστηκε υπό όρους.
Η Αστυνομία δίνει μάχη για να τον εντοπίσει, ενώ εικάζεται ότι θα επιχειρήσει να διαφύγει στην Αλβανία.



Το χρονικό του τροχαίου -Τη χτύπησε, έκανε όπισθεν και την ξαναχτύπησε

Το σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη έλαβε χώρα στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, όταν στη 01:20 τα ξημερώματα η 21χρονη προσπάθησε να περάσει τον δρόμο και εκείνη τη στιγμή ο ασυνείδητος οδηγός, που κινούνταν από τα δυτικά προς τα ανατολικά, την παρέσυρε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πρώτα χτύπησε με το αυτοκίνητο την κοπέλα, μετά δύο παρκαρισμένα οχήματα και στη συνέχεια έκανε όπισθεν για να κάνει αναστροφή και πάτησε ξανά την κοπέλα. Ακολούθως έφυγε, αφήνοντάς την αβοήθητη.