Η νεαρή συνοδηγός του 26χρονου Αλβανού, που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, έδωσε τη δική της εκδοχή για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη ανέφερε ενώπιον του ανακριτή πως περίπου 150 μέτρα μακριά από το σημείο της παράσυρσης, ζήτησε από τον κατηγορούμενο να σταματήσει το αυτοκίνητο για να επιστρέψει στο σημείο και να βοηθήσει την άτυχη κοπέλα, όμως εκείνος προσπάθησε να την καθησυχάσει και ανέπτυξε ταχύτητα.

«Μου έπιασε το χέρι»

«Μόλις στρίψαμε στην οδό Ιασωνίδου του ζήτησα και προσπάθησα να κατέβω από το αυτοκίνητο και να γυρίσουμε πίσω. Εκείνος μου έπιασε το χέρι και μου είπε "μην ανησυχείς θα το τακτοποιήσω εγώ, δώσε μου λίγο χρόνο"», φέρεται να είπε.

«Τον ξέρω ελάχιστα»

Η 19χρονη ισχυρίστηκε ότι με τον κατηγορούμενο δεν έχουν προσωπικές σχέσεις, τον γνωρίζει ελάχιστα από την εργασία της καθώς είναι θαμώνας στο κατάστημα εστίασης που εργάζεται η ίδια και ότι τα ξημερώματα της Τρίτης μπήκε στο αυτοκίνητό του για να την μεταφέρει από την Τούμπα στο δεύτερο κατάστημα που εργάζεται στα Λαδάδικα. Τόνισε δε, πως δεν γνωρίζει ούτε τον αριθμό τηλεφώνου του, ούτε καν το επίθετό του αφού ουδέποτε ήταν σε κοινή παρέα ή είχαν πιο στενές σχέσεις και πως ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που μπήκε στο αυτοκίνητό του.