Παραδόθηκε στις Αρχές σήμερα το πρωί ο οδηγός που φέρεται να παρέσυρε και να εγκατέλειψε την 21χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για 26χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, χθες το βράδυ ο 26χρονος ενημέρωσε τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, διά αντιπροσώπου, πως προτίθεται να εμφανιστεί ενώπιον των αστυνομικών Αρχών σήμερα το πρωί.

Λίγα λεπτά πριν από τις 11 το πρωί ο 26χρονος Αλβανός που αναζητούνταν για την παράσυρση της 21χρονης φοιτήτριας πέρασε το κατώφλι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Καθώς έχει παρέλθει η χρονική διάρκεια του Αυτοφώρου, η τύχη του 26χρονου θα αποφασιστεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ισχυριστεί ότι δεν είχε σκοπό να χτυπήσει την 21χρονη φοιτήτρια, ότι δεν έτρεχε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε και ότι έφυγε από το σημείο γιατί φοβήθηκε επειδή είχε ποινικό μητρώο.
Επίσης, αναμένεται να παραδεχθεί ότι ήταν με τη 19χρονη φίλη του που ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και συνελήφθη και να πει στους αστυνομικούς πως και η ίδια βρισκόταν σε κατάσταση σοκ μετά την παράσυρση.

Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν παρέσυρε τη νεαρή που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Μάλιστα, δεν τη χτύπησε μόνο μία φορά, αλλά δύο, καθώς αφού τη χτύπησε έκανε αναστροφή για να φύγει από την αντίθετη κατεύθυνση με αποτέλεσμα να την πατήσει ξανά και να την τραυματίσει σοβαρά. Ο 26χρονος φέρεται να εγκατέλειψε τη φοιτήτρια βαριά τραυματισμένη στο οδόστρωμα και να εξαφανίστηκε.

Στη συνέχεια, εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του σε ερημική περιοχή, αφαίρεσε μάλιστα και τις πινακίδες, θεωρώντας πως δεν θα τον βρουν, και επιχείρησε να εξαφανιστεί.

Υπενθυμίζεται ακόμη πως σήμερα το πρωί συνελήφθη μια κοπέλα 19 ετών που φέρεται να επέβαινε στο όχημα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητείται και τρίτος επιβάτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Η 21χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.