Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το τροχαίο με εγκατάλειψη, που έλαβε χώρα στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη, όταν τα ξημερώματα της Τρίτης μια 21χρονη προσπάθησε να περάσει τον δρόμο και εκείνη τη στιγμή ο ασυνείδητος οδηγός, που κινούνταν από τα δυτικά προς τα ανατολικά, την παρέσυρε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Κοντά στη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού, που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την 21χρονη και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του μοιραίου οχήματος έχει ταυτοποιηθεί, είναι ένας σεσημασμένος 30χρονος αλλοδαπός και αναζητείται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, χωρίς ωστόσο να είναι και ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μαζί του στο αυτοκίνητο φέρεται πως βρισκόταν μια νεαρή κοπέλα.

Μάλιστα, στη σύλληψη της 19χρονης κοπέλας προχώρησε η Αστυνομία για το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε και είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό μιας 21χρονης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κατάφεραν ύστερα από έρευνα να εντοπίσουν τα ίχνη της 19χρονης και να την οδηγήσουν στα κρατητήρια.

Σημειώνεται πως ο 30χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Είχε συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα χασίς και είχε αποφυλακίστηκε υπό όρους.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, η Αστυνομία προσπαθεί να τον εντοπίσει, ενώ εικάζεται ότι θα επιχειρήσει να διαφύγει στην Αλβανία.

Μάλιστα, το αυτοκίνητο δεν ανήκει στο άτομο που παρέσυρε την κοπέλα, όπως αποκάλυψε η έρευνα των αστυνομικών της Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ένας 44χρονος ημεδαπός, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και για ενδοοικογενειακή βία. Μέχρι στιγμής και εκείνος παραμένει άφαντος.

Το αυτοκίνητο που χτύπησε τη νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε, λίγο μετά την παράσυρση τα ξημερώματα της Τρίτης, εγκαταλελειμμένο, χωρίς πινακίδες και με σπασμένο παρμπρίζ στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης.

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Την ίδια ώρα, η 21χρονη Έμμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως αναφέρει το grtimes.gr, οι γιατροί κρίνουν την κατάσταση της υγείας της ιδιαίτερα σοβαρή και τα επόμενα 24ωρα εξαιρετικά κρίσιμα.

Η νεαρή φοιτήτρια της Κτηνιατρικής φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βρίσκεται σε καταστολή. Οι γιατροί έχουν προχωρήσει ήδη σε μια χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Επίσης, η 21χρονη φέρει πολλαπλά κατάγματα και θλάσεις σε πνεύμονα και σπλήνα.

«Η κοπέλα χρήζει διαρκούς παρακολούθησης, διότι το μέγιστο πρόβλημα φέρεται πως είναι οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, ωστόσο είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση της υγείας της», ανέφεραν μέλη του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου.