Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of
Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
Viasmos_kolonos
Ελλάδα

Φρίκη στον Κολωνό: Ο Μίχος δίνει ονόματα - Ποιος είναι ο «Γιώργος»

Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να το έχει κατονομάσει και το κορίτσι στην τέταρτη κατάθεση που έδωσε στη ΓΑΔΑ

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν στην κοινή γνώμη όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις, καθώς, όπως φαίνεται, ο Ηλίας Μίχος αρχίζει να κατονομάζει πρόσωπα που, σύμφωνα με τον ίδιο, τους βαραίνουν τα ίδια ή και βαρύτερα αδικήματα.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο προφυλακισμένος 53χρονος αναφέρθηκε σε ένα πρόσωπο που, όπως είπε, εκμεταλλευόταν το κορίτσι, πριν γνωριστεί με τον ίδιο.

Ποιος είναι ο «Γιώργος»

Πρόκειται για τον «Γιώργο», που, όπως αναφέρθηκε, η πλευρά του Μίχου υπογραμμίζει πως πρέπει να κατηγορηθεί για βιασμό και μαστροπεία.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του 53χρονου, ο «Γιώργος» είναι κάτοικος Κολωνού, δεν έχει κάποια σχέση με την οικογένεια της 12χρονης, ενώ δεν γνωρίζεται με τον Ηλία Μίχο.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», φέρεται να το έχει κατονομάσει και το κορίτσι στην τέταρτη κατάθεση που έδωσε στη ΓΑΔΑ. Φέρεται να έχει πει πως ο συγκεκριμένος άνδρας την εξέδιδε στο διαμέρισμα Airbnb που έχει αναφερθεί.

Με τις τελευταίες αυτές εξελίξεις, ουσιαστικά, ανοίγει κι άλλο ο χρονικός κύκλος εκμετάλλευσης του ανήλικου κοριτσιού και, όπως όλα δείχνουν, μπαίνει και άλλο πρόσωπο στο κάδρο.

Με βάση τις εκτιμήσεις, ο Μίχος είναι ανήσυχος και δείχνει να φοβάται τη διεύρυνση των κατηγοριών. Υπό αυτό το πρίσμα, λοιπόν, δείχνει αποφασισμένος να μιλήσει για πρόσωπα που γνωρίζει και που σχετίζονται με το κορίτσι.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, αν η εμπλοκή του «Γιώργου» στην υπόθεση είναι πραγματική, τότε έρχεται σε ακόμη πιο δύσκολη θέση και η -επίσης προφυλακισμένη- μητέρα της 12χρονης, καθώς φαίνεται πως το παιδί κακοποιούνταν για μεγαλύτερο διάστημα και θα πρέπει να αποδείξει πως δεν γνώριζε και πάλι τίποτα, όπως έχει υποστηρίξει μέχρι τώρα.

Στο «μικροσκόπιο» και τα live streaming

Εξάλλου, στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκεται ήδη ο φάκελος με τα ονόματα των ατόμων που «αγόρασαν» από τον Μίχο πορνογραφικό υλικό μέσω live streaming. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, για όσους δεν ήθελαν απευθείας επαφές με τη 12χρονη, αλλά επιθυμούσαν να δουν τους βιασμούς της, ο Μίχος είχε άλλη λύση…

Άνοιγε επικοινωνία μέσω skype ή messenger και έστελνε live γυμνά βίντεο του κοριτσιού ή ακόμη τους έκανε και μετάδοση live streaming, οι οποίοι φυσικά πλήρωναν κάτι παραπάνω για την υπηρεσία αυτή.