Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 34χρονος διευθυντής της Κιβωτού του Κόσμου και στενός συνεργάτης του πατέρα Αντωνίου απαντά στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον ίδιο.

Ο ίδιος αναφέρει:

KARTA_A

Και συνεχίζει:

KARTA_B

Μεγάλωσε στην Οργάνωση
Ο 34 ετών σήμερα πρόσφυγας από το Ιράκ μπήκε στη δομή από τα 9 του χρόνια και μεγάλωσε εκεί. Σήμερα παρουσιάζεται ως γενικός διευθυντής της Κιβωτού, με τα αδέλφια, τη σύζυγο και την αδελφή της συζύγου του να εργάζονται όλοι εκεί.

Ο 34χρονος είναι από τα πρώτα παιδιά που έμειναν στην Κιβωτό. Τον συνάντησε ο πατέρας Αντώνιος να παίζει σε μια πλατεία την ώρα που έπρεπε να είναι στο σχολείο και θέλησε να μάθει την ιστορία του.

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο 34χρονος έλεγε για τη σχέση του με τον ιερέα:

«Η Κιβωτός που με υπεράσπιζε από μικρό παιδί ενάντια στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό δεν μπορεί παρά να είναι ένα καταφύγιο για όλο τον κόσμο. Ο πατέρας Αντώνιος δέχτηκε πολλές αντιδράσεις στην αρχή. Ήταν πολλοί αυτοί που του είπαν "τι κοιτάς τώρα ξένα παιδιά, εσύ ασχολήσου με τη δουλειά σου".

Αλλά αυτός συνέχισε. Ουδέποτε μας μίλησε για τη θρησκεία, για την εκκλησία. Ουδέποτε μας είπε ελάτε να δείτε τι κάνω στην εκκλησία. Σεβόταν την καταγωγή μας και τα πιστεύω μας».