Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι 4 συλληφθέντες από την επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thesstoday.gr, λίγο μετά τις 6 το πρωί της Δευτέρας 28/11, ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. προσέγγισε το τριώροφο κτίριο που στεγάζεται στη συμβολή των οδών Φιλίππου με Σιατίστης, προχωρώντας άμεσα στον αποκλεισμό της περιοχής.

Δυνάμεις της αστυνομίας έκαναν έφοδο στο κτίριο και προχώρησαν στην προσαγωγή 8 ατόμων, εκ των οποίων οι 4 συνελήφθησαν στο χώρον της κατάληψης.


Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Για τη σύλληψή τους, στις 11:00, θα συγκεντρωθούν στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου σε ένδειξη συμπαράστασης και διαμαρτυρίας.

Ακόμα, στην πόλη υπάρχουν άλλες δύο προγραμματισμένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για σήμερα: Στις 08:00, εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς θα συγκεντρωθούν έξω από το κατάστημα της Αριστοτέλους για να διαμαρτυρηθούν για τα «λουκέτα» σε πολλά υποκαταστήματα. Στις 18:00, μέλη της ΕΔΥΕΘ θα συγκεντρωθούν στην Τσιμισκή, στο ύψος της Ναυαρίνου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την ύπαρξη νατοϊκών βάσεων στην Ελλάδα.

Φωτογραφία: thesstosay.gr