Το βλέμμα της Οικονομικής Αστυνομίας είναι στραμμένο στα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από την περιουσία που φαίνεται να κατάφεραν να αποκτήσουν πρεσβυτέρα και πατέρας Αντώνιος.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει μία μεζονέτα εμβαδού 105,5 τετραγωνικών μέτρων στη Ραφήνα, η οποία ανήκει στην πρεσβυτέρα και στον πατέρα Αντώνιο, ωστόσο στο συμβόλαιο φαίνεται πως η οικία αγοράστηκε στο όνομα της Κιβωτού.

Πρόκειται για κατοικία πρώτου ορόφου, 105 τ. μέτρων, με θέση στάθμευσης 15 τ.μ. και αντικειμενική αξία 126.159,55 ευρώ.

Η τιμή πώλησης ανήλθε στα 295.000 ευρώ το 2007, τα οποία, όπως προκύπτει, προέρχονταν από λεφτά της Κιβωτού.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ενδιαφέρον προκαλεί πως το ποσό αυτό πληρώθηκε σε μετρητά, πριν από την υπογραφή του συμβολαίου και εκτός γραφείου του συμβολαιογράφου.

Μέχρι και σήμερα η κατοικία στη Ραφήνα εμφανίζεται ως κύρια κατοικία του πατέρα Αντωνίου και της Σταματίας Γεωργαντή.

Δείτε το βίντεο


Απολύθηκαν στενοί συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», έγινε γνωστό ότι απομακρύνθηκαν στενοί συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας με ομόφωνη απόφαση της νέας διοίκησης.

Πρόκειται για πάνω από πέντε πρόσωπα, που κλήθηκαν στη δομή και συναίνεσαν στην αποχώρησή τους, όπως επιβεβαίωσε και η νέα πρόεδρος, Αλεξάνδρα Μαρτίνου. Μάλιστα, σύμφωνα και με τηλεοπτικά ρεπορτάζ, φέρεται να έλαβαν ήδη και τις αποζημιώσεις τους.

Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για τον Ιρακινό, που ήταν ο γενικός διευθυντής της Κιβωτού και... προκαλούσε με τη χλιδάτη ζωή του, αλλά και τον διαβόητο «Πασχάλη», που είχε ενεργό ρόλο στις δομές της Κιβωτού και πρωταγωνιστεί στις καταγγελίες αρκετών πρώην και νυν τροφίμων της Κιβωτού του Κόσμου τόσο για ξυλοδαρμούς όσο και για παρενοχλήσεις.


Απολύθηκε επίσης η σύζυγος του «Πασχάλη» από τη δομή της Πωγωνιανής, κοινωνική λειτουργός και μέλος του προηγούμενου Δ.Σ.

Τις επόμενες μέρες θα συνεχιστεί η αξιολόγηση του προσωπικού, ενώ τοποθετείται και υπηρεσία σεκιούριτι για την ασφάλεια των δομών.