Το «τελευταίο αντίο» στην 21χρονη Εμμανουέλλα, που έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από όχημα και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη, λένε σήμερα οι συγγενείς και οι φίλοι της.

Με βαθιά θλίψη και οδύνη αποχαιρετούν την άτυχη κοπέλα στα Χανιά, μη μπορώντας να πιστέψουν πώς «χάθηκε» τόσο άδικα και μέσα σε λίγα λεπτά. Η κηδεία της Έμμας, όπως τη φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι, θα γίνει από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεράσιμου Νεοκούρου και η ταφή της άτυχης φοιτήτριας στο κοιμητήριο του Ι.Ν. Παναγίας.

kidia-3-600x338
kidia-1024x576
lklmklklklk999999
klmkllmlmk
lklmklklklk
lkmlkmlklkm
MKlklmk
lkmlmklkm

Το άσπρο φέρετρο έφτασε στην εκκλησία λίγο μετά τις 10 το πρωί, ενώ ο κόσμος συρρέει για να της απευθύνει το «τελευταίο αντίο».

Ο θάνατος της άτυχης φοιτήτριας από τα Χανιά, που εγκαταλείφθηκε από τον ασυνείδητο οδηγό αιμόφυρτη στην άσφαλτο, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, όχι μόνο για τον άδικο χαμό της, αλλά και για τη γενναιότητα και τη μεγαλοψυχία που έδειξαν οι γονείς της και δώρισαν τα όργανα του παιδιού τους, δίνοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους.

Στο μεταξύ, σοκ προκαλεί η καταγγελία ότι την ώρα που η Έμμα ήταν χτυπημένη και πεσμένη στο έδαφος κάποιος που έσπευσε να τη «βοηθήσει» της έκλεψε 1.500 ευρώ που είχε πάνω της, χρήματα που της είχαν στείλει οι γονείς της.

*Πηγή φωτογραφιών, βίντεο: creta24.gr, cretapost.gr,  KRITI360.gr