Ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα ο 25χρονος Αλβανός ο οποίος χθες τα ξημερώματα πυροβόλησε στο κεφάλι την 19χρονη, ομοεθνή σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της στον Πειραιά τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος όταν έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο Πειραιά αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το κίνητρο του άγριου φονικού.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στην επιφάνεια σοκάρουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ’ ομολογίαν δράστης δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ζήλευε τη 19χρονη και ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, πριν πάρει το όπλο και την πυροβολήσει δύο φορές στο κεφάλι.
Αμέσως μετά, φέρεται να έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη, άγνωστο για ποιον λόγο και με ποια σκοπιμότητα, καθώς λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι πριν παραδοθεί, προκειμένου να περάσει η επήρεια της κοκαΐνης, έκανε βόλτες με το αυτοκίνητό του.
Η γυναικοκτονία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Καμίνια του Πειραιά, όταν ο 25χρονος άνδρας, πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι τη 19χρονη γυναίκα. Κατόπιν παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου, στο κέντρο του Πειραιά και παραδόθηκε.
Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε στο σπίτι, στην οδό Βάμβα, μέσα σε λίμνη αίματος με τραύμα στο κεφάλι από όπλο.