Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Μαρούσι, καθώς εντοπίστηκε νεκρή μια 22χρονη η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από την 17χρονη φίλη της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 22χρονη επισκέφτηκε την 17χρονη στο σπίτι της στο Μαρούσι και το τραγικό συμβάν έγινε μετά από τσακωμό των δύο κοριτσιών. Το διαμέρισμα της τραγωδίας βρίσκεται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 106. 

Την αστυνομία ειδοποίησε ο πατέρας της 17χρονης που γύρισε στο σπίτι και αντίκρυσε την κόρη μέσα σε λουτρό αίματος καθώς έφερε μαχαιριές στον λαιμό. Δυστυχώς το θύμα είχε ήδη υποκύψει στα πολλαπλά τραύματά της.

Δείτε εικόνες από το σπίτι στο Μαρούσι 

3689434

3689359


Πληροφορίες αναφέρουν πως η 17χρονη δράστιδα μαζί με την 22χρονη διατηρούσαν στενές σχέσεις. Ωστόσο φέρεται πως η 17χρονη αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Πώς έγινε το έγκλημα

Αργά το απόγευμα, στο σπίτι του θύματος, πήγε η 17χρονη. Έπειτα από λίγα μόλις λεπτά, ακολούθησαν φωνές διαπληκτισμού και η 17χρονη, με ένα μαχαίρι επιτέθηκε στο θύμα της χτυπώντας της αρκετές φορές, κυρίως στον κορμό.

Ο πατέρας της 22χρονης έτρεξε γρήγορα στο δωμάτιο και βρήκε την κόρη του μέσα σε μια λίμνη αίματος και κάλεσε τις αρχές ΕΚΑΒ και αστυνομία. Δυστυχώς, η νεαρή κοπέλα ήταν ήδη νεκρή όταν έφτασε το ασθενοφόρο.

Η 17χρονη, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Δεν είχε επαφή με το περιβάλλον

Ήταν κατατονική και έδειχνε να μην έχει επαφή με το περιβάλλον, ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός που την εντόπισε.

Στην ασφάλεια, όπου μεταφέρθηκε η 17χρονη, κατάφερε να πει μερικά πράγματα στους αστυνομικούς για το πως έγινε το έγκλημα και απέδωσε, χωρίς όμως να δώσει ιδιαίτερες λεπτομέρειες, την επίθεση σε αντιζηλία. Στα γραφεία της αστυνομίας οδηγήθηκαν και οι γονείς της ανήλικης οι οποίοι ανέφεραν στους αστυνομικούς πως η κόρη τους, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κάτι που θα επιβεβαιώσουν τις επόμενες ώρες. Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η νεκροτομή για να διαπιστωθεί ο αριθμός των μαχαιριών που δέχθηκε η 22χρονη, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακρίβωση τα αίτια του εγκλήματος, που οδήγησε στον θάνατο μια νέα κοπέλα.