Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά)
Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά) Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
gada
Ελλάδα

Κολωνός: Συνελήφθη ο «Μιχάλης» από τον Πειραιά για την υπόθεση της 12χρονης - Έρευνα στο σπίτι του

Tο πρόσωπο αυτό φέρεται να συνόδευε το κοριτσάκι στα ερωτικά ραντεβού που κλείνονταν μέσω της εφαρμογής που κατηγορείται ότι διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος

Συνελήφθη ο «Μιχάλης» από τον Πειραιά για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνα στο σπίτι του. Πρόκειται για το όγδοο ένταλμα σύλληψης που εκδίδεται από την αρμόδια ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα για την υπόθεση για την οποία έχουν προφυλακιστεί, μέχρι τώρα, 10 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της ανήλικης.

Ο «Μιχάλης» φέρεται να έχει ποινικό παρελθόν ως μαστροπός και έχει κατονομαστεί από το παιδί ως ο «συνοδός» της στα αυτοκίνητα των πελατών του Μίχου, ο οποίος κρατείται στη φυλακή, σύμφωνα με το skai.gr.

Πρόκειται για νεαρό σε ηλικία άνδρα, ο οποίος φαίνεται πως κανόνιζε και ο ίδιος τα ραντεβού της φρίκης για το κοριτσάκι, όπως έκανε και ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση Ηλίας Μίχος.

Για τον «Μιχάλη» φέρεται να έχει μιλήσει η 12χρονη στις καταθέσεις της, υποστηρίζοντας ότι της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία και την πίεζε να συναντά πελάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 57χρονο κάτοικο Πειραιά, ο οποίος έκλεινε τα ραντεβού για τη 12χρονη.